Hoe Kies Je Een Gaming-laptop?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Gaming-laptop?
Hoe Kies Je Een Gaming-laptop?

Video: Hoe Kies Je Een Gaming-laptop?

Video: Hoe Kies Je Een Gaming-laptop?
Video: How To Choose a GAMING LAPTOP! 😁 PC Gaming Explained! Feat Asus TUF A15! | #AD 2023, April
Anonim

Moderne games stellen hoge eisen aan computerhardware. Fabrikanten van onderdelen leveren veel verschillende apparaten die zijn afgestemd op het uitvoeren van veeleisende grafische toepassingen. Bij het kiezen van een gaming-laptop moet u zich niet alleen laten leiden door de individuele prestatieparameters, maar moet u ook letten op het montage- en koelsysteem.

Hoe kies je een gaming-laptop?
Hoe kies je een gaming-laptop?

instructies:

Stap 1

Bepaal de prijscategorie voordat u een laptop kiest. Er zijn een groot aantal apparaten waarvan de kosten kunnen beginnen bij 30 duizend roebel en meer dan enkele duizenden dollars bedragen. Afhankelijk van de geselecteerde prijsklasse is het noodzakelijk om het meest optimale spelsysteem te selecteren.

Stap 2

Let bij het kiezen van een toestel allereerst op de grootte en resolutie van het scherm. Voor een comfortabele lancering van games is het raadzaam om een product aan te schaffen met een beeldschermdiagonaal van minimaal 15 inch. De kwaliteit van het scherm moet passend zijn: de responstijd moet minder dan 10 milliseconden zijn, de kijkhoek is breed en de resolutie is het hoogst.

Stap 3

Een gaming-laptop moet een processor hebben die krachtig genoeg is om grafische verwerkingstaken uit te voeren. Als u op zoek bent naar goedkope apparaten, kunt u zich concentreren op Intel Core i5-gebaseerde laptops, maar houd er rekening mee dat Core i7-gebaseerde apparaten betere prestaties zullen bieden.

Stap 4

Het volgende waar u op moet letten, is de grafische kaart. Het is raadzaam om te kiezen voor de laatste ontwikkelingen van ATI of Nvidia. Het minimum voor een gaming-videokaart is 1 GB GDDR5-geheugen.

Stap 5

Let ook op de hoeveelheid RAM. Voor een gaming-laptop is de minimumwaarde 4 GB of meer. Aangezien moderne games ook veel schijfruimte in beslag nemen, kunt u overwegen om uw harde schijf minimaal 500 GB groot te houden.

Stap 6

Besteed speciale aandacht aan het koelsysteem van het apparaat. Het is belangrijk dat de laptop zware grafische belastingen aankan zonder oververhitting. Let op de locatie van de koelers en hun aantal, want hoe lang de laptop zal functioneren, hangt af van dit probleem. Bestudeer tijdens de aankoop het product en bepaal de kwaliteit van de koelers. Raadpleeg indien nodig uw dealer.

Populair per onderwerp