Hoe Voorkom Je Beschadiging Van Je Laptop Tijdens Transport?

Inhoudsopgave:

Hoe Voorkom Je Beschadiging Van Je Laptop Tijdens Transport?
Hoe Voorkom Je Beschadiging Van Je Laptop Tijdens Transport?

Video: Hoe Voorkom Je Beschadiging Van Je Laptop Tijdens Transport?

Video: Hoe Voorkom Je Beschadiging Van Je Laptop Tijdens Transport?
Video: how to make your laptop faster 2024, Mei
Anonim

Laptops worden meestal gekocht door mensen die veel moeten reizen of gewoon moeten verhuizen voor werk, school of, dankzij een actieve levensstijl, deze apparaten altijd in hun werk gebruiken.

Hoe voorkom je beschadiging van je laptop tijdens transport?
Hoe voorkom je beschadiging van je laptop tijdens transport?

instructies:

Stap 1

Zoals de praktijk laat zien, hebben laptops, ondanks hun duidelijke voordeel van compactheid, een minder voor de hand liggend nadeel: ze zijn behoorlijk kwetsbaar. Vergeet daarom bij het dragen niet de voorzorgsmaatregelen. Koop een speciale laptoptas. Het lijkt erop, waar moet je dat soort geld voor betalen (en zulke tassen kosten niet zo weinig) als het genoeg is om een laptop in een rugzak of tas te stoppen? Maar in deze tassen is alles ontworpen voor een laptop: een speciaal vak en sluitingen, verdikte wanden, een stevig frame en vakken voor aanverwante apparaten.

Stap 2

Voor langdurig transport (meer dan enkele uren of zelfs een dag), is het de moeite waard om zacht materiaal tussen het toetsenbord en het scherm te plaatsen (het moet in de set worden meegeleverd) en ook de batterij uit de laptop te verwijderen. Ze zijn, net als elk elektronisch apparaat, bang voor vocht. Als tijdens het transport het risico bestaat dat de tas en de laptop zelf nat worden, verpak deze dan in een extra tas en plak de tas vast met plakband. Nadat hij vloeistof heeft gekregen, zal de laptop kapot gaan en niemand zal hem onder garantie voor u repareren, aangezien de regels stellen dat de gebruiker de basisregels voor gebruik moet volgen.

Stap 3

Let op de verpakking van de stroomadapter. De adapter zelf en de kabels ernaar toe zijn vrij sterk, maar de verbindingen naar de kabels breken gemakkelijk en kunnen niet worden gerepareerd. In het geval van een breuk in de kabel uit één stuk, moet je de hele stroomadapter vervangen, en het kost veel geld (en het zal moeilijk zijn om precies dezelfde te vinden).

Stap 4

Vergeet niet dat je je laptop nooit mag laten vallen, ook niet als deze in een speciale tas met zachte wanden zit. U kunt schade toebrengen aan de laptopbehuizing, die is gemaakt van duurzaam plastic, het scherm (waarvan de vervanging de helft van de kosten van de laptop kost), evenals de harde schijf en andere componenten.

Aanbevolen: