Het Serienummer Instellen

Inhoudsopgave:

Het Serienummer Instellen
Het Serienummer Instellen

Video: Het Serienummer Instellen

Video: Het Serienummer Instellen
Video: How To Set End Limits 2024, Mei
Anonim

Als je extra fabrieksgarantie op je laptop wilt krijgen, moet je zeker het serienummer weten. Door naar de website van de fabrikant te gaan en het juiste formulier in te vullen met het serienummer en het model van de laptop, ontvangt u extra service voor de periode die de fabrikant voor dit model verstrekt.

Het serienummer instellen
Het serienummer instellen

instructies:

Stap 1

Onderzoek de laptoptas zorgvuldig om het serienummer vast te stellen. Meestal wordt het serienummer van een dergelijk product aangegeven op een sticker die aan de onderkant van de behuizing is bevestigd om wrijving te voorkomen. Draai de laptop om en zoek de sticker met het serienummer. Als ze er niet is, wanhoop dan niet. In sommige gevallen kan deze zich in de hoes bevinden, direct onder de laptopbatterij. Om het serienummer te bekijken, opent u het deksel en verwijdert u de batterij uit de behuizing. Als de sticker er niet is, wanhoop dan niet.

Stap 2

Bekijk de documentatie die u samen met uw laptop in de winkel hebt gekregen. De verkoper moest zeker het serienummer van de laptop op de garantiekaart invullen. Vind het. Het is in de regel een dubbel of enkel vel van A4- of A5-formaat. Aan de ene kant staan de voorwaarden voor het verlenen van garantiereparaties en aan de andere kant staan garantiecoupons. Als hier geen serienummer staat, blijft de laatste optie over.

Stap 3

Download van internet en installeer de AIDA 64 Extreme Edition-software op uw laptop. Houd er rekening mee dat u absoluut de volledige versie van het programma moet downloaden. De proefversie werkt niet omdat deze geen functie biedt voor het detecteren van het serienummer. Nadat het programma is geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op.

Stap 4

Voer vervolgens het programma uit. Binnen enkele seconden verzamelt het programma zelfstandig informatie over uw laptop. Ga naar het hoofdmenu. Selecteer het item "Computer" en daarin het subitem "Samenvattingsinformatie". Er verschijnt een ander venster. Zoek de DMI-sectie erin.

Stap 5

Zoek de regel "Seriële systeemnummer" erin. De letters en cijfers die op deze regel zijn ingeschreven, zijn het serienummer van uw laptop. Vul ze in op het formulier op de website van de fabrikant om een extra garantie aan te vragen.

Aanbevolen: