Hoe Je Je Laptop Niet Verpest?

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Laptop Niet Verpest?
Hoe Je Je Laptop Niet Verpest?

Video: Hoe Je Je Laptop Niet Verpest?

Video: Hoe Je Je Laptop Niet Verpest?
Video: HP Laptop Starts but No Display | Black Screen | @HPSupport 2024, Mei
Anonim

Het belangrijkste voordeel van een laptop is zijn mobiliteit, maar tegelijkertijd is het zijn belangrijkste achilleshiel. Laptopcomputers zijn vrij kwetsbare apparaten en de eigenaar moet zich bij het gebruik ervan aan enkele regels houden.

Hoe je je laptop niet verpest?
Hoe je je laptop niet verpest?

Het is nodig

laptop tas

instructies:

Stap 1

Eet nooit terwijl u op uw laptop werkt. Zet er geen met vloeistof gevulde containers naast. Vloeistof die op het toetsenbord wordt gemorst, zal de computer onmiddellijk beschadigen of na verloop van tijd een storing veroorzaken. Het eerste dat u moet doen als er vloeistof op de laptop komt, is deze om te draaien om te voorkomen dat het moederbord nat wordt. Bovendien, wanneer de laptop is ingeschakeld, is het noodzakelijk om onmiddellijk de stekker uit het stopcontact te halen en de batterij te verwijderen.

Stap 2

Sluit uw laptop als u klaar bent met gebruiken. Dit is vooral belangrijk als er kleine kinderen of huisdieren in huis zijn die toegang hebben tot de laptop. Laat uw laptop niet op de grond liggen.

Stap 3

Sluit de laptop eerst aan op de stroomvoorziening en pas daarna op het elektriciteitsnet. Omgekeerde volgorde kan ertoe leiden dat de laptop het moederbord doorbrandt.

Stap 4

Gebruik uw laptop niet tijdens onweer. Als u uw laptop meeneemt naar een datsja of naar andere gebieden waar de kans op problemen met de stroomvoorziening groot is, gebruik dan een overspanningsbeveiliging bij het aansluiten op het lichtnet.

Stap 5

Hersenschuddingen en schokken kunnen de laptop beschadigen. Gebruik een speciale tas voor transport. Deze tassen zijn gemaakt van synthetische waterdichte materialen, hebben stevige wanden, schuimrubberen tussenlagen en riemen om de laptop veilig aan de binnenkant te bevestigen.

Check op lange reizen je laptop nooit in je bagage, maar neem hem mee als handbagage.

Stap 6

In de winter, nadat je de laptop van de straat naar binnen hebt gebracht, haast je niet om hem aan te zetten, wacht een uur en op bijzonder koude dagen - twee uur.

Stap 7

Voorkom oververhitting van uw laptop.

Stap 8

Let er tijdens het rijden op dat u de laptop op het dak niet vergeet.

Stap 9

Laat geen kleine voorwerpen in de laptop achter. Sluit je je laptop en vergeet je per ongeluk een potlood of pen, dan raakt de matrix hopeloos beschadigd.

Stap 10

Als u problemen ondervindt met uw laptop, probeer deze dan niet zelf te repareren, tenzij u een laptopreparatietechnicus bent. Neem contact op met het servicecentrum.

Aanbevolen: