Kaspersky Anti-Virus Uitvoeren

Inhoudsopgave:

Kaspersky Anti-Virus Uitvoeren
Kaspersky Anti-Virus Uitvoeren

Video: Kaspersky Anti-Virus Uitvoeren

Video: Kaspersky Anti-Virus Uitvoeren
Video: Kaspersky Anti Virus 2024, Mei
Anonim

Antivirus is een programma dat is ontworpen om schadelijke computerprogramma's, met name virussen, te detecteren en te verwijderen. Het voorkomt de verspreiding van het virus en herstelt beschadigde bestanden. Een van de meest populaire antivirusprogramma's is Kaspersky Anti-Virus.

Kaspersky Anti-Virus uitvoeren
Kaspersky Anti-Virus uitvoeren

Het is nodig

  • - een computer met internettoegang
  • - browser

instructies:

Stap 1

Open de browsertoepassing, ga naar de officiële website kaspersky.com, download daar het installatiebestand van Kaspersky antivirus (https://downloads.kaspersky-labs.com/trial/registered/R7WAUYXCPA6U28PQLVT …)

Stap 2

Sluit alle actieve programma's, controleer of er andere antivirusprogramma's op uw computer zijn geïnstalleerd. Zo ja, verwijder ze. Voer het gedownloade bestand uit om Kaspersky Anti-Virus te installeren. De installatiewizard wordt geopend.

Stap 3

Klik op de knop "Volgende", lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik op de knop "Ik ga akkoord". Lees de tekst van de verklaring op Kaspersky Security Nerwork, dit programma stuurt gegevens over bedreigingen voor uw pc en uw systeem naar Kaspersky Lab. Als u akkoord gaat met dit systeem, vink dan het vakje "Ik doe mee aan het programma" aan. Zo niet, dan hoeft u het vakje niet aan te vinken, dit is optioneel. Klik vervolgens op de knop "Installeren".

Stap 4

Voer het beheerderswachtwoord in, klik op de knop "Ja" als uw besturingssysteem Windows Vista/7 is. Als u Windows XP gebruikt, hoeft u geen wachtwoord in te voeren. Klik op de knop Volgende en vervolgens op de knop Voltooien. Om Kaspersky Anti-Virus te starten, start u uw computer opnieuw op.

Stap 5

Activeer de proefversie van het programma. Het activeringsvenster verschijnt na opnieuw opstarten. Selecteer daarin "Activeer proefversie", dan wordt er verbinding gemaakt met de activatieserver en verschijnt er een melding dat de proefversie (voor 30 dagen) actief is. Werk vervolgens de antivirusdatabases bij door met de rechtermuisknop op het programmapictogram in het systeemvak te klikken. Het installeren en uitvoeren van Kaspersky Anti-Virus is een gratis en eenvoudige procedure. Kies na dertig dagen gebruik een van de twee opties, ofwel betalen voor een licentiesleutel voor het programma of het hacken.

Aanbevolen: