Een Laptopbatterij Vervangen Laptop

Inhoudsopgave:

Een Laptopbatterij Vervangen Laptop
Een Laptopbatterij Vervangen Laptop

Video: Een Laptopbatterij Vervangen Laptop

Video: Een Laptopbatterij Vervangen Laptop
Video: Hoe vervang je de accu van een HP Spectre laptop? 2024, Mei
Anonim

Met constante fouten bij het weergeven van de systeemdatum, evenals constante herstart van het systeem, moet je de vrij lege batterij op het moederbord de schuld geven. Als het voor een computer eenvoudig is om de batterij te vervangen, dan voor een laptop - integendeel, je zult moeten sleutelen om bij het moederbord te komen. Het voorbeeld van het vervangen van de batterij in dit artikel werkt mogelijk voor de meeste merken laptops, maar als u niet zeker weet wat u doet, kunt u het beste contact opnemen met het servicecentrum van de fabrikant.

Een laptopbatterij vervangen laptop
Een laptopbatterij vervangen laptop

Het is nodig

Laptop, "+" schroevendraaier, vervangbare batterij

instructies:

Stap 1

Haal de laptop uit het stopcontact, verwijder de hoofdbatterij (batterij), die zich aan de achterkant van de laptop bevindt. Draai de laptop om om de batterij te verwijderen. Gebruik een schroevendraaier om alle schroeven uit te roken waarmee de hoes aan de achterkant van de laptop is bevestigd. Je ziet een deel van het moederbord, de processor en het koelsysteem. We zijn op zoek naar een kleine ronde voeding. Zo niet, dan gaan we verder met demonteren.

Stap 2

Verwijder de resterende schroeven om de hele achterkant van de laptop te verwijderen. De rest van het moederbord en de harde schijf verschijnen voor je. Als hier geen batterij is, gaan we verder met het demonteren van de voorkant van de laptop.

Stap 3

Open de laptop, verplaats de monitor zo ver mogelijk om een hoek van 180 graden te vormen. Verwijder het bovenste kleine paneel, dat meestal de aan / uit-knoppen en indicatoren bevat. Nu moet u het toetsenbord verwijderen met een dun en scherp voorwerp. Sommige toetsenborden zijn vastgezet met schroeven. Koppel de kabels los die naar de monitor en het toetsenbord gaan, verwijder de aluminium plaat. Als er geen batterij was, is er nog een optie.

Stap 4

Verwijder de harde schijf en rijd, in de regel is dit de laatste locatie van de batterij die verborgen was. Een oude batterij kan worden verwijderd met een dun en scherp voorwerp. Vervang de oude batterij door een nieuwe. Zet je laptop in omgekeerde volgorde weer in elkaar. Mocht je na het monteren van de laptop nog onderdelen over hebben, dan zul je deze weer uit elkaar moeten halen. montage betekent dat elk onderdeel op zijn plaats wordt teruggebracht.

Aanbevolen: