Een Geheugenkaart Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Plaatsen
Een Geheugenkaart Plaatsen

Video: Een Geheugenkaart Plaatsen

Video: Een Geheugenkaart Plaatsen
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, Mei
Anonim

Geheugenkaarten vervangen al vele jaren omvangrijke cd's, waardoor u grote hoeveelheden informatie in een minimale omvang kunt opslaan. Gewoonlijk worden geheugenkaarten gebruikt in camera's of mobiele telefoons, en sommige gebruikers vinden het moeilijk om informatie van de kaart naar een computer over te brengen.

Een geheugenkaart plaatsen
Een geheugenkaart plaatsen

instructies:

Stap 1

Als u de kaart uit uw camera of telefoon hebt verwijderd en niet weet hoe u deze in uw computer moet plaatsen, is de kaartlezer een universele geheugenkaartlezer. De kaartlezer is een klein kastje ter grootte van een mobiele telefoon en heeft meerdere sleuven voor de meeste soorten geheugenkaarten. De kaartlezer is via een USB-interface op de computer aangesloten en er zijn geen extra stuurprogramma's nodig om deze te installeren - ze hebben hem in de computer gestoken als een USB-flashstation en informatie ontvangen van elke geheugenkaart.

Stap 2

Het aansluiten van geheugenkaarten van de formaten MMC, SD, Compact Flash, XD, Memory Stick en Smart Media op de kaartlezer is meestal eenvoudig. Gebruik voor micro- en minikaarten een speciale adapter voor een groter slot. Alle micro- en mini-geheugenkaarten zijn uitgerust met deze adapter. U moet de kaart in de adapter steken en vervolgens de adapter in de kaartlezer steken.

Aanbevolen: