Een Advertentievirus Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Advertentievirus Verwijderen
Een Advertentievirus Verwijderen

Video: Een Advertentievirus Verwijderen

Video: Een Advertentievirus Verwijderen
Video: How to Remove ANY Virus from Windows 10 in ONE STEP in 2021 2024, Maart
Anonim

De strijd tegen computervirussen houdt geen minuut op. Desondanks moet u niet alleen vertrouwen op antivirussoftware, het is beter om zelf enkele gevaarlijke virussen te verwijderen.

Een advertentievirus verwijderen
Een advertentievirus verwijderen

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Er zijn veel verschillende methoden om een advertentievirus te verwijderen. Laten we stilstaan bij de meest populaire en daarom effectieve methoden.

Stap 2

Als het gaat om een banneradvertentie die voorkomt dat u inlogt op het besturingssysteem, is het logisch om een code in te voeren om deze te ontgrendelen. U kunt veel tijd besteden aan het zelf zoeken naar de juiste combinatie, maar het is beter om gebruik te maken van de gratis diensten van specialisten.

Stap 3

Neem een mobiele telefoon met internet, laptop of andere computer mee. Bezoek de site https://www.drweb.com/unlocker/index. Overweeg voorbeelden van virale banners. Als je een foto hebt gevonden van wat er op je scherm verscheen, klik er dan op met de linkermuisknop. Links verschijnt de code om de banner te verwijderen

Stap 4

Als de code niet paste, of je kon de vereiste banner helemaal niet vinden, voer dan het telefoonnummer in dat in het virusvenster staat in het speciale veld. Het systeem geeft u verschillende codes. Probeer ze in het advertentievak in te voeren.

Stap 5

Als geen van de uitgegeven codes is verschenen, probeer dan uw geluk op de website van Kaspersky Anti-Virus door op de link te klikke

Stap 6

Soms werkt deze methode niet. In dergelijke gevallen wordt aanbevolen om speciale opstartbare schijven te maken met hulpprogramma's voor het verwijderen van banners, of om bestaande LiveCD's te gebruiken.

Stap 7

In het geval van de besturingssystemen Windows Seven en Vista is zelfs een installatieschijf voor een van deze besturingssystemen voldoende. Plaats de gewenste schijf in het dvd-station. Zet uw computer aan en druk op de F8-toets. Selecteer deze schijf als het primaire opstartapparaat.

Stap 8

Nadat u naar het menu Geavanceerde opstartopties voor schijf bent gegaan, activeert u de items Systeemherstel of Opstartherstel. Start je computer opnieuw op. Scan het besturingssysteem met een antivirusprogramma om resterende virusbestanden te verwijderen.

Aanbevolen: