Een Sleutel Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Uitschakelen?
Een Sleutel Uitschakelen?

Video: Een Sleutel Uitschakelen?

Video: Een Sleutel Uitschakelen?
Video: Als je deur niet openen gaat je sleutel vergeten 2024, Mei
Anonim

Op computers die via een netwerk met elkaar zijn verbonden, worden altijd beperkingen gesteld: van het starten van sociale netwerksites tot de mogelijkheid om sneltoetsen te gebruiken. Dergelijke beperkingen worden doorgaans opgelegd in kantoren, computerclubs en andere instellingen waar veiligheidsbeleid op het werk welkom is. Door bijvoorbeeld de toegang tot het menu Start volledig te sluiten, zal het niet moeilijk zijn om Explorer te starten als u de sneltoetsen kent die aan de Windows-knop zijn gekoppeld.

Een sleutel uitschakelen?
Een sleutel uitschakelen?

Het is nodig

Maak een registerbestand aan

instructies:

Stap 1

De meeste toetsenborden met 101 toetsen hebben nu extra Windows-logotoetsen. Op de toetsenborden van een stationaire computer zijn er 2 (links en rechts), en het toetsenbord van mobiele apparaten bevat slechts één (links) toets. Hierboven werd een voorbeeld genoemd van het starten van "Windows Explorer". Met behulp van de "Win"-toets kunt u deze actie veel sneller maken (Win + E). Bijvoorbeeld enkele combinaties van handige toetscombinaties: - Win + R - Startmenu - Uitvoeren;

- Win + D - minimaliseer alle vensters;

- Win + L - er verschijnt een welkomstvenster;

- Win + Pauze - "Systeemeigenschappen".

Stap 2

De tweede reden voor het uitschakelen van deze toets is interferentie bij het typen. Om de Windows-toets voor de huidige gebruiker uit te schakelen, moet u een teksteditor openen en een nieuw document maken. Plaats in de hoofdtekst van dit document de volgende regels:

Windows Register-editor versie 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlKeyboard Layout]

"Scancode Map" = REG_BINARY: 00 00 00 00 00 00 00 00 03 00 00 00 00 00 5B E0 00 00 5C E0 00 00 00 00

Stap 3

Klik daarna op het menu "Bestand" - "Opslaan als" - geef een naam aan het bestand "Disable_Win_key.reg" - klik op "Opslaan". Voer daarna het bestand uit - klik in het dialoogvenster op "Ja".

Aanbevolen: