Het Webcamstuurprogramma Installeren Webcam

Inhoudsopgave:

Het Webcamstuurprogramma Installeren Webcam
Het Webcamstuurprogramma Installeren Webcam

Video: Het Webcamstuurprogramma Installeren Webcam

Video: Het Webcamstuurprogramma Installeren Webcam
Video: How to Download Webcam Driver on Windows 10 (2020) 2024, Mei
Anonim

Het installeren van het webcamstuurprogramma is vrij eenvoudig, u hoeft alleen de benodigde software en de camera voor de pc bij de hand te hebben.

Het webcamstuurprogramma installeren webcam
Het webcamstuurprogramma installeren webcam

Het is nodig

Computer, webcam, aanvullende software

instructies:

Stap 1

Koop internet. Bij het kopen van een videocamera voor uw computer dient u op een aantal specifieke factoren te letten. U moet bijvoorbeeld rekening houden met: het aantal pixels, de aanwezigheid van een microfoon op het apparaat, de aanwezigheid van de benodigde software in de kit voor het installeren van een webcam op een computer. Als de eerste twee factoren niet zo'n belangrijke rol spelen bij het aansluiten van het apparaat, dan zou de aanwezigheid van stuurprogramma's die bij een webcam worden geleverd, verplicht moeten zijn.

Stap 2

Software installeren voor de webcam. Om de benodigde stuurprogramma's op uw computer te installeren, laadt u de softwareschijf die bij de hoofdeenheid wordt geleverd. Nadat de schijf is gestart zonder de door het programma ingestelde parameters te wijzigen, installeert u de stuurprogramma's op uw pc. Verwijder de schijf uit het station en start uw computer opnieuw op. Bij de start van het systeem zal deze al voorzien in de mogelijkheid om een webcam aan te sluiten.

Stap 3

Webcamverbinding. De meeste moderne webcams kunnen via een USB 2.0-interface op een computer worden aangesloten. De camcorders zelf kunnen via een kabel of via Bluetooth op een pc worden aangesloten. Om de webcam te activeren, steekt u gewoon de kabel / USB-ontvanger in een beschikbare USB-poort.

Aanbevolen: