Hoe Een Radiobandrecorder Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Radiobandrecorder Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Een Radiobandrecorder Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Radiobandrecorder Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Radiobandrecorder Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Video: How To Connect AirPods To PC 2024, April
Anonim

In termen van geluidskwaliteit kan een autoradio-bandrecorder veel moderne muziekcentra inhalen, zelfs de meest gewone, goedkope en niet bekende fabrikant. Hiermee kunt u uw luidsprekersysteem voor thuis aanzienlijk verbeteren.

Hoe een radiobandrecorder op een computer aan te sluiten?
Hoe een radiobandrecorder op een computer aan te sluiten?

Het is nodig

  • - blokkering van het computersysteem;
  • - moderne ATX voeding;
  • - luidsprekers;
  • - speld;
  • - soldeerbout.

instructies:

Stap 1

Bereid de aansluiting van de autoradio op de pc voor. Gebruik het apparaat om de radio van stroom te voorzien vanaf de computersysteemeenheid. Om dit te doen, knipt u de standaard Din-connector af, die bedoeld is voor aansluiting op de auto, stript u de draden om ze aan te sluiten op de nieuwe pinnen. Bereid de draden voor om de voedingskabel van de radio aan te sluiten, evenals voor het aansluiten van het akoestische systeem.

Stap 2

Neem een moderne ATX-voeding met een vermogen van ongeveer 300-350 watt, de stroom op de +12 V-lijn moet minimaal twaalf ampère zijn. De stroom op de +5 lijn en de rest maakt niet uit. U kunt bijvoorbeeld een blok van het merk InWin nemen om de radiobandrecorder op een pc aan te sluiten. Deze blokken onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid en kwaliteit. In hen is de huidige waarde op de +12 V-lijn 18 ampère.

Stap 3

Gebruik de connector van het blok, die wordt gebruikt om harde schijven aan te sluiten, om de autoradio op de computer aan te sluiten. Knip de connector af, soldeer deze aan de contacten van de autoradio, later kun je met een adapter komen zodat het apparaat in een computer gebruikt kan worden.

Stap 4

Maak luidsprekers van een autoradio, koop hiervoor luidsprekers, en vooral niet zwaar. Pak vervolgens de doos waarin je de speakers gaat plaatsen. Het is beter om het van hout te maken, door het gat voor de luidspreker te zagen met een zaag en het te lakken. Of pak een kartonnen doos en knip er een gat in.

Stap 5

Installeer de radio erin. Gebruik de grootste connector om de voeding te starten zonder het moederbord. Sluit de massa en het groene contact, waarna de unit opstart en spanning op alle draden zet.

Stap 6

Om deze pinnen in de toekomst op te nemen, zet u ze vast met een gevouwen pin. Soldeer nu de draden en bereid de adapters voor om de radio op de pc aan te sluiten. Sluit de adapters en draden aan, bevestig de radio in de speaker en sluit alle aansluitingen aan.

Aanbevolen: