Hoe Ati Radeon-videokaartstuurprogramma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Ati Radeon-videokaartstuurprogramma Te Installeren
Hoe Ati Radeon-videokaartstuurprogramma Te Installeren

Video: Hoe Ati Radeon-videokaartstuurprogramma Te Installeren

Video: Hoe Ati Radeon-videokaartstuurprogramma Te Installeren
Video: How to fix No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly 2020 2024, Mei
Anonim

Hoge prestaties van een videokaart van een personal computer worden bepaald door de beschikbaarheid van geschikte stuurprogramma's. Bovendien kunt u door het gebruik van bepaalde applicaties de apparaatinstellingen verfijnen.

Hoe ati radeon-videokaartstuurprogramma te installeren
Hoe ati radeon-videokaartstuurprogramma te installeren

Noodzakelijk

ADM-controlecentrum

instructies:

Stap 1

Gebruik originele software om mogelijke problemen te voorkomen. Grote videokaartfabrikanten plaatsen de benodigde bestanden op hun eigen internetdiensten. Zet uw pc aan en ga naar www.amd.com.

Stap 2

Vouw het selectieformulier voor de videoadapter uit door de muisaanwijzer op het veld Drivers zoeken te plaatsen. Vul de eerste kolom "Componentencategorie" in. U bent geïnteresseerd in de eerste twee punten. Selecteer Desktop / Notebook Graphics om de videokaart van uw computer / laptop aan te passen.

Stap 3

Selecteer in de volgende paragraaf de productlijn waartoe uw videoadapter behoort. Houd er rekening mee dat sommige grafische kaarten vergelijkbare namen kunnen hebben, zoals apparaten uit de Radeon HD 7XXX en Radeon 7500-serie.

Stap 4

Specificeer nu het specifieke hardwaremodel en besturingssysteem dat u momenteel gebruikt. Nadat u naar de volgende pagina bent gegaan, selecteert u de AMD Vision Control Center-app. Dit is het hoofdprogramma dat is ontworpen om ATI-videoadapters te bedienen. Dit programma wordt soms de Catalyst Software Suite genoemd.

Stap 5

Open na het downloaden van het bestand de gewenste map en voer het installatieprogramma uit. Volg het stapsgewijze menu om de applicatie te installeren. Klik hiervoor meerdere keren op de knop Volgende. Nadat de installatie van AMD Vision Control Center is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Hierdoor kan de toepassing belangrijke bestanden in de kernel van het besturingssysteem injecteren.

Stap 6

Open het menu Start en navigeer naar de directory AMD Vision Control Center. Voer de toepassing met dezelfde naam uit. Configureer de videokaart door de juiste instellingen voor het apparaat te kiezen. Besteed speciale aandacht aan 3D. Het is hierdoor dat de videokaartmodi worden geconfigureerd, die actief zijn tijdens het starten van games.

Stap 7

Onthoud dat u bij het configureren van de geïntegreerde videoadapter eerst de CPU-stuurprogramma's moet bijwerken.

Aanbevolen: