Bluetooth Verbinden Met Pc

Inhoudsopgave:

Bluetooth Verbinden Met Pc
Bluetooth Verbinden Met Pc

Video: Bluetooth Verbinden Met Pc

Video: Bluetooth Verbinden Met Pc
Video: Как подключить / подключить Bluetooth-динамик / наушники к компьютеру / ноутбуку в Windows 10 2024, Mei
Anonim

De draadloze Bluetooth-gegevensoverdrachttechnologie is erg handig, omdat u hiermee informatie naar verschillende apparaten kunt overbrengen zonder kabels aan te sluiten, terwijl de gegevensoverdrachtsnelheid niet onderdoet voor bekabelde tegenhangers. Door Bluetooth op een computer aan te sluiten, kunt u gegevens naar meerdere apparaten tegelijk overbrengen zonder elk apparaat afzonderlijk aan te sluiten.

Bluetooth verbinden met pc
Bluetooth verbinden met pc

Het is nodig

Personal computer, bluetooth-apparaat, schijf met stuurprogramma's voor bluetooth-verbinding

instructies:

Stap 1

Je kunt bluetooth universeel kopen, dat wil zeggen, het zal vergelijkbaar zijn met absoluut alle apparaten met deze technologie. Moderne bluetooth-apparaten worden aangesloten via een USB-interface.

Stap 2

Sluit het bluetooth-apparaat aan op de usb-interface op de computer. Het hardwaredetectiesysteem (Plug And Play) moet worden geactiveerd. Als automatische hardwaredetectie niet werkte, ga dan naar de eigenschappen van de computer, selecteer "Apparaatbeheer", klik vervolgens met de rechtermuisknop op de bovenste regel en klik op de opdracht "Hardwareconfiguratie bijwerken".

Stap 3

Nadat het apparaat is gedetecteerd, installeert het systeem automatisch de stuurprogramma's ervoor. Het Bluetooth-apparaatpictogram zou onder aan de werkbalk moeten verschijnen.

Stap 4

Nu wordt bijna elk Bluetooth-apparaat geleverd met een aparte set stuurprogramma's. Als je een nieuwe bluetooth hebt gekocht nadat je deze op je computer hebt aangesloten, installeer dan de stuurprogramma's vanaf de schijf. Dit zal de functionaliteit van het apparaat aanzienlijk uitbreiden. Niet alleen het stuurprogramma is geïnstalleerd, maar ook het programma waarmee het erg handig is om het apparaat te gebruiken.

Stap 5

Nadat de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, gaat u naar het programmamenu. Elk programma moet items "Zoeken naar apparaten" en "Gekoppelde apparaten" hebben. Om compatibele Bluetooth-apparaten te verbinden, klikt u op "Zoeken naar apparaten". Wanneer het programma compatibele Bluetooth-apparaten (laptop, PDA, telefoon) detecteert, voegt u deze toe aan de lijst met apparaten.

Stap 6

Nu zijn alle Bluetooth-apparaten beschikbaar in de lijst met gekoppelde apparaten. Selecteer daar het gewenste apparaat en het commando "Verbinding tot stand brengen". Wanneer u een ander apparaat moet selecteren, klikt u erop en drukt u op dezelfde opdracht. Hierdoor kun je snel communiceren met de compatibele apparaten die je wilt.

Aanbevolen: