Hoe Maak Je Een USB-sleutel

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een USB-sleutel
Hoe Maak Je Een USB-sleutel

Video: Hoe Maak Je Een USB-sleutel

Video: Hoe Maak Je Een USB-sleutel
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

De computer is een soort opslagmedium voor belangrijke gegevens. Om uw computer te beschermen tegen "gegevenslekkage", als het een werkende computer is, kunt u verschillende bestaande methoden gebruiken: inloggen met een complex wachtwoord blokkeren, de computer uitschakelen, een vingerafdrukdetector installeren op een moderne laptop, enz. Meer recentelijk is er een interessante manier om de toegang te blokkeren verschenen - het programmeren van een usb-medium. Het principe van deze methode is om code te genereren op een standaard flashstation van elke grootte. U komt pas in het besturingssysteem als de benodigde flashdrive in de usb-connector is gestoken.

Hoe maak je een USB-sleutel
Hoe maak je een USB-sleutel

Het is nodig

Predator-software, flash-media

instructies:

Stap 1

Met het hulpprogramma Predator kunt u een USB-stick coderen door een soort USB-sleutel te maken, zonder deze sleutel is het onmogelijk om toegang tot de computer te openen. Dit is een zeer handige oplossing, niet alleen voor een desktop, maar ook voor een laptop. Een interessant feit waarmee gebruikers van dit programma worden geconfronteerd, is dat het programma de USB-poort onthoudt die is gebruikt om de sleutel te maken. Nadat het is gemaakt, onthoudt het programma de overgedragen code. Nadat de flashdrive veilig is verwijderd, wordt het scherm uitgeschakeld en zijn het toetsenbord en de muis ontoegankelijk.

Stap 2

Opgemerkt moet worden dat het programma helemaal gratis is, maar het vereist de installatie van extra add-ons. Om dit hulpprogramma correct te laten werken, hebt u het Microsoft. NET Framework 3.5-pakket nodig. Deze add-on kan worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaar - Microsoft.com. Na het starten van het programma volstaat het om uw moedertaal aan te geven in het hoofdvenster van het programma. De standaardinstellingen zijn het meest optimaal, dus je kunt ze altijd gebruiken.

Stap 3

Vergeet niet een wachtwoord in te stellen waarmee het programma uit de slaapstand wordt gehaald. Klik op de knop Genereer sleutel. Denk eraan dat tijdens gebruik altijd flash media in de usb poort aanwezig moeten zijn, Predator genereert elk half uur nieuwe wachtwoorden.

Aanbevolen: