Karaoke Maken Op Een Computer On

Inhoudsopgave:

Karaoke Maken Op Een Computer On
Karaoke Maken Op Een Computer On

Video: Karaoke Maken Op Een Computer On

Video: Karaoke Maken Op Een Computer On
Video: OpenKJ free karaoke software Install 2024, Mei
Anonim

Bij afwezigheid van een karaokespeler kan deze met succes worden vervangen door een gewone desktopcomputer of laptop. Het enige dat nodig is, is een geluidskaart, microfoon en internettoegang.

Karaoke maken op een computer on
Karaoke maken op een computer on

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw computer een geluidskaart heeft (los of ingebouwd in het moederbord). Zo niet, koop en installeer het. Denk eraan dat dit alleen kan als de machine spanningsloos is. Als u niet over de juiste vaardigheden beschikt of de machine wilt upgraden, koop dan een speciale externe geluidskaart met een USB-interface. Zorg ervoor dat deze een microfooningang heeft.

Stap 2

Configureer op Linux de geluidskaart met behulp van het hulpprogramma sndconfig, installeer in Windows het stuurprogramma. Als er geen geluid is, kijk dan naar de mixerinstellingen - deze kan gewoon op het minimumvolume staan.

Stap 3

Sluit een speciale computer electret microfoon aan op de geluidskaart. Als er geen is, gebruik dan geen speciale dynamische karaokemicrofoon - het geluid zal erg stil zijn. Gebruik voor het maken van een zelfgemaakte microfoon een electret-capsule die is ontworpen voor een voedingsspanning van 1,5 V. Met een drievolt-microfoon is het geluid ook stil.

Stap 4

Controleer of de microfoon werkt. Als dit niet het geval is, start u de mixer opnieuw en zet u de microfooningang aan. Pas het volume zo aan dat er geen akoestische feedback is. Als dit aanhoudt, plaatst u de microfoon uit de buurt van de luidsprekers of gebruikt u in plaats daarvan een hoofdtelefoon.

Stap 5

Installeer de nieuwste versie van de Flash Player-plug-in op uw computer voor de combinatie van besturingssysteem en browser die u gebruikt.

Stap 6

Vind sites met karaoke-bestanden zoals https://www.karaoke.ru/. Selecteer een stuk en begin het uit te voeren

Stap 7

Electretmicrofoons hebben het volgende nadeel: ze kunnen niet parallel worden aangesloten. De geluidskaart heeft slechts één microfooningang. Dit voorkomt dat jullie twee zingen zoals je zou doen met een speciale dvd-speler met karaoke-functie. Dit kan worden verholpen door de meest goedkope mengtafel te gebruiken die u kunt vinden. Bovendien kunnen er meestal dynamische microfoons op worden aangesloten. Sluit de uitgang van de afstandsbediening niet aan op de microfoon, maar op de line-in van de geluidskaart.

Aanbevolen: