Een Netwerkcontroller Identificeren

Inhoudsopgave:

Een Netwerkcontroller Identificeren
Een Netwerkcontroller Identificeren

Video: Een Netwerkcontroller Identificeren

Video: Een Netwerkcontroller Identificeren
Video: Webinar - Talloze mogelijkheden Pluto netwerkcontroller 13072017 2024, Mei
Anonim

Het bepalen van de netwerkcontroller is in de meeste gevallen vereist om de benodigde stuurprogramma's te vinden en te installeren. Deze taak kan zowel met standaard Windows OS als met behulp van extra programma's worden opgelost.

Een netwerkcontroller identificeren
Een netwerkcontroller identificeren

Het is nodig

Everest

instructies:

Stap 1

Open het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en open het contextmenu van het item "Deze computer" door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Eigenschappen" op en ga naar het tabblad "Hardware" van het dialoogvenster dat wordt geopend. Vouw de link "Apparaatbeheer" uit en vouw het knooppunt "Netwerkadapters" uit door op het "+"-symbool naast de geselecteerde regel te klikken. Roep het contextmenu van het onderdeel "Intel Network Adapter name" op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren. Zoek de vereiste netwerkcontroller in de lijst van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 2

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" om een alternatieve methode te gebruiken om de geïnstalleerde netwerkcontroller te bepalen en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de link "Netwerkverbindingen" uit en open het contextmenu van het item "Intel Network Adapter Name" door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Eigenschappen" op en zoek de vereiste controller in de lijst van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 3

Download en installeer de speciale Everest-toepassing op uw computer om de fabrikanten en modellen van apparaten te identificeren waarvoor extra stuurprogramma's moeten worden geïnstalleerd. Het programma is betaald, maar u kunt een gratis demoversie gebruiken. Voer het geïnstalleerde programma uit en klik op de knop OK in het venster dat wordt geopend en biedt aan om de volledige versie van de applicatie te kopen om verder te werken.

Stap 4

Vouw de koppeling Apparaten uit in het linkerdeelvenster van het hoofdvenster van de Everest-toepassing en vouw het knooppunt Windows-apparaten uit. Ga naar de sectie IDE ATA / Atapi-controllers en zoek de vereiste netwerkcontroller in de lijst aan de rechterkant van het programmavenster. Merk op dat het programma automatisch de hardware-ID detecteert met Ven en Dev. Zo wordt de benodigde netwerkcontroller bepaald.

Aanbevolen: