Hoe De Stemdiamant Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Stemdiamant Te Veranderen
Hoe De Stemdiamant Te Veranderen

Video: Hoe De Stemdiamant Te Veranderen

Video: Hoe De Stemdiamant Te Veranderen
Video: Tennis Tip: How to Install a Replacement Grip 2024, Mei
Anonim

Als u voortdurend met uw vrienden communiceert via internetoproepprogramma's, bijvoorbeeld Skype, kunt u ze afspelen door de toon van uw stem te wijzigen. Het is helemaal niet nodig om een natte doek op de microfoon aan te brengen, het is voldoende om een speciale applicatie te installeren.

Hoe de stemdiamant te veranderen
Hoe de stemdiamant te veranderen

Het is nodig

  • - Voice Changer Software Diamond;
  • - Skypen.

instructies:

Stap 1

Als u het speciale hulpprogramma Voice Changer Software Diamond gebruikt, is het wijzigen van uw stem geen probleem. Dit programma is niet gratis, dus na 14 dagen gebruik moet je het kopen. Het kan worden gedownload van de officiële website www.audio4fun.com. Nadat u naar deze website bent gegaan, klikt u op de knop Proefdownload

Stap 2

Na het downloaden van de programmabestanden, moet u het bestand met de exe-extensie uitvoeren om dit hulpprogramma te installeren. Als u niet precies weet in welke map uw internetbrowser bestanden opslaat, gebruik dan de zoekfunctie. Geef de voorkeur aan het zoeken naar bestanden met programma's van derden, bijvoorbeeld Total Commander - het voert een zoekopdracht in de mappen op de harde schijf meerdere keren sneller uit dan het standaard zoekprogramma van het besturingssysteem.

Stap 3

Start Total Commander, zoek in het hoofdprogrammavenster het paneel met functionele knoppen. Klik op de afbeelding van het vergrootglas (vergrootglas) of druk op alt="Afbeelding" + F7, voer in het zoekvak vcsdemo.exe in. Klik op de knop "Schijven", selecteer "Alle lokaal", klik op de knoppen "OK" en "Zoeken starten".

Stap 4

Het gevonden bestand moet worden uitgevoerd en het programma moet worden geïnstalleerd volgens de aanwijzingen van het installatiepakket. Wanneer het hulpprogramma is geïnstalleerd, klikt u op de knop Voltooien. Klik in het geopende venster op de knop "OK" om een extra stuurprogramma te installeren dat toegang geeft tot de instellingen van uw geluidskaart.

Stap 5

U ziet het venster "Hardware-installatie", waarin wordt gewaarschuwd voor een niet-ondertekend stuurprogramma voor de geïnstalleerde hardware. Omdat Dit programma is vele malen getest en op meer dan één computer klikt u op de knop "Toch doorgaan".

Stap 6

Nu blijft het om het Voice Changer Software Diamond-programma te starten. Als de snelkoppeling niet op het bureaublad staat, klikt u op het menu Start, selecteert u Alle programma's, klikt u vervolgens op Voice Changer-software en selecteert u Voice Changer. Klik in het geopende venster op de knop Klik hier om het programma 14 dagen uit te proberen.

Stap 7

Op de geopende pagina van de webbrowser moet u de activeringscode kopiëren, die zich in het veld Uw activeringscode bevindt. Keer terug naar het programmavenster en plak de resulterende code in het veld Activeringscode en klik vervolgens op de knop Verzenden. Als de proefperiode met succes is geactiveerd, verschijnt een venster met de titel Activeringsproces voltooid op het scherm.

Stap 8

Klik op het Nickvoices-pictogram om een optie voor stemconversie te selecteren. Gebruik de opdrachten in de groep Voor mannelijke invoerstem (Meisje, Vrouw 1 en Oude vrouw) om een mannenstem om te zetten in een vrouwenstem. Gebruik de groepscommando's For Female Input Voice (Jongen, Man en Oude Man) om terug te converteren.

Stap 9

Om de geselecteerde spraakinstellingen op te slaan, drukt u op het item "Oproepen" en vervolgens op het item "Geluidsinstellingen". Selecteer in het venster met geluidsinstellingen het item "Microfoon", stel het Avnex Virtual Audio Device in en klik op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: