Hoe USB-luidsprekers Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe USB-luidsprekers Aan Te Sluiten
Hoe USB-luidsprekers Aan Te Sluiten

Video: Hoe USB-luidsprekers Aan Te Sluiten

Video: Hoe USB-luidsprekers Aan Te Sluiten
Video: MINI USB SPEAKER REPAIR 2024, Mei
Anonim

Een onderscheidend kenmerk van de luidsprekers die via USB op een computer zijn aangesloten, is de absolute afwezigheid van draden van het apparaat. Deze factor maakt het werk van de gebruiker op de pc nog comfortabeler.

Hoe USB-luidsprekers aan te sluiten
Hoe USB-luidsprekers aan te sluiten

Het is nodig

Computer, USB-luidsprekers

instructies:

Stap 1

Voordat u kunt genieten van het geluid van uw draadloze luidsprekers, moet u een aantal stappen doorlopen om ze aan te sluiten. U moet dus eerst de software op uw computer installeren, de schijf die u in de kit met de luidsprekers vindt. Plaats het in de schijf en wacht tot het systeem de schijf automatisch start. Klik in het verschenen installatievenster, zonder de standaardparameters te wijzigen, op de knop "Installeren" (deze kan ook worden aangeduid als "Installeren"). Nadat u hebt gewacht op de installatie van de apparaatstuurprogramma's op uw computer, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2

Sluit de USB-zender die bij de luidsprekers is geleverd aan op een beschikbare USB-poort op uw computer. Dankzij de eerder geïnstalleerde stuurprogramma's zal het systeem automatisch het type apparaat detecteren en configureren om op uw computer te werken. Zodra je een bureaubladmelding ziet die aangeeft dat het apparaat is geïnstalleerd en klaar voor gebruik, kun je de luidsprekers inschakelen. Dit wordt gedaan door de positie van de tuimelschakelaar op een van de luidsprekers in de "ON"-modus te zetten. Door deze modus in te stellen, kunt u het uitzendsignaal uit de luidsprekers horen. In sommige gevallen kan het zijn dat het systeem na het installeren van de stuurprogramma's de computer opnieuw moet opstarten.

Aanbevolen: