Een Printer Kiezen Om Foto's Af Te Drukken

Inhoudsopgave:

Een Printer Kiezen Om Foto's Af Te Drukken
Een Printer Kiezen Om Foto's Af Te Drukken

Video: Een Printer Kiezen Om Foto's Af Te Drukken

Video: Een Printer Kiezen Om Foto's Af Te Drukken
Video: Top 5 Best Photo Printers of (2021) 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van de juiste printer vereist geen goed begrip van technologie en informatietechnologie. Het is voldoende om een goed idee te hebben van het werk waarvoor hij is gekocht en onthoud altijd het geld dat ze voor dit apparaat willen geven. Ook moet je een idee hebben van de soorten printers. Na over deze drie punten nagedacht te hebben, kunt u op zoek gaan naar het apparaat dat u nodig heeft.

fotoprinters
fotoprinters

instructies:

Stap 1

Bij het kopen van iets is het belangrijk om duidelijk te weten waarom je dit allemaal nodig hebt. De drukker is daarop geen uitzondering. Bepaal wat voor soort foto's je gaat afdrukken. Als uw behoeften beperkt zijn tot familiefotografie, dan kunt u veilig bijna elke goedkope inkjetprinter kopen. Er is een ruim aanbod van deze toestellen in de winkels. Het is wenselijk dat de printer het mogelijk maakt de inkttanks één voor één te vervangen, in plaats van dat een volledige cartridge moet worden vervangen.

Stap 2

Ben je een professionele fotograaf, dan is het logisch om een printer te kiezen die hoge resolutie foto's kan printen. Toegegeven, er is hier een duidelijke afhankelijkheid: hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kosten. Met dure modellen kunt u rechtstreeks afdrukken vanaf een camera of flashstation, ze kunnen een display hebben om de afdrukkwaliteit te regelen. Als u geen gebruik maakt van deze mogelijkheden, hoeft u geen extra geld te betalen.

Stap 3

Naast inkjetprinters zijn er ook sublimatieprinters. Hiermee kunt u foto's in standaardformaten afdrukken. Is de printer 10 bij 15 cm, dan print je de grotere foto niet. Dergelijke apparaten vereisen speciaal papier en verbruiksartikelen, die meestal in sets worden verkocht. In feite is zo'n printer gewoon speelgoed, niet interessant voor een veeleisende fotograaf.

Stap 4

Een ander veelvoorkomend type printer is laser. Maar een kleurenlaserprinter, die veel voordelen heeft, is een duur apparaat om te bedienen, ze zijn nogal omvangrijk en zijn meer geschikt voor mensen die professioneel bezig zijn met publiceren.

Aanbevolen: