Een Stuurprogramma Kiezen Voor Een Canon-printer

Inhoudsopgave:

Een Stuurprogramma Kiezen Voor Een Canon-printer
Een Stuurprogramma Kiezen Voor Een Canon-printer

Video: Een Stuurprogramma Kiezen Voor Een Canon-printer

Video: Een Stuurprogramma Kiezen Voor Een Canon-printer
Video: How to Download And Install All Canon Printer Driver for Windows 10/8/7 From Canon 2024, Mei
Anonim

De stabiele werking van printers en soortgelijke randapparatuur is afhankelijk van de beschikbaarheid van geschikte software. U kunt de handmatige of automatische zoekmethode gebruiken om de vereiste stuurprogramma's en software te installeren.

Een stuurprogramma kiezen voor een Canon-printer
Een stuurprogramma kiezen voor een Canon-printer

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Sluit een Canon-printer aan op uw pc. Gebruik hiervoor een kabel van USB naar USB B. Zet de computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen.

Stap 2

Sluit nu de printer aan op netstroom en zet het afdrukapparaat aan. Wacht tot de initialisatie van de nieuwe hardware is voltooid. Open een willekeurige internetbrowser en ga naar www.canon.ru. Selecteer het veld Driver Catalogus onder de categorie Ondersteuning.

Stap 3

Na een tijdje wordt u gevraagd de tabel in te vullen. Selecteer in de categorie Product Printer en selecteer het model van uw afdrukapparaat. Zorg ervoor dat u de juiste naam van het besturingssysteem invoert.

Stap 4

Selecteer het veld Printerstuurprogramma's en activeer Ik accepteer de voorwaarden in de licentieovereenkomst. Klik op de knop Downloaden en wacht terwijl de geselecteerde bestanden zijn gedownload naar de harde schijf van uw computer.

Stap 5

Start Windows Verkenner en open de map waarin de internetbrowser de bestanden heeft opgeslagen. Kijk naar het type chauffeurs. Als u het toepassingsbestand hebt gedownload, start u het door te dubbelklikken op de linkermuisknop.

Stap 6

Volg na het starten van het installatieprogramma het stapsgewijze menu om de juiste installatie van de applicatie te voltooien. Zorg ervoor dat de procedure soepel verliep.

Stap 7

Als je een archief met bestanden hebt gedownload, pak het dan uit in een aparte map. Open het startmenu. Ga naar de categorie "Apparaten en printers". Wacht tot het pictogram van het afdrukapparaat in het geopende menu verschijnt.

Stap 8

Dubbelklik erop met de linkermuisknop en selecteer het tabblad "Apparatuur". Ga nu naar de categorie "Eigenschappen" en klik op de knop "Update" in het veld "Drivers". Selecteer handmatige bestandsinstallatiemodus.

Stap 9

Geef de map op waar u de bestanden uit het gedownloade archief hebt uitgepakt. Wacht tot de update van de werkbestanden van het afdrukapparaat is voltooid. Start uw computer opnieuw op en controleer of de printer werkt.

Aanbevolen: