Hoe Kies Je Een Gamingmuis?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Gamingmuis?
Hoe Kies Je Een Gamingmuis?

Video: Hoe Kies Je Een Gamingmuis?

Video: Hoe Kies Je Een Gamingmuis?
Video: fortnite toernooi spelen met een gaming muis van €1! (beste muis ooit) 2024, Mei
Anonim

Om comfortabel op de computer te spelen, moet je over veel details nadenken, waaronder aandacht voor de keuze van de muis. Een goede muis is de perfecte metgezel in het spel, wat zorgt voor een aangenaam en comfortabel tijdverdrijf. Er zijn veel spelmodellen, maar je moet de juiste en rationele keuze maken uit dit assortiment om het apparaat van de hoogste kwaliteit met de nodige functies te krijgen.

Hoe kies je een gamingmuis?
Hoe kies je een gamingmuis?

instructies:

Stap 1

Let bij het kiezen van een muis op het doel ervan. Hoewel ze qua uiterlijk op elkaar lijken, hebben ze verschillende functies: sommige zijn ontworpen om te werken met een laptop (optisch, klein van formaat) of voor op kantoor. En er zijn speciale muizen voor het spel, waarvan de functies gamers zullen aanspreken. Het is een van deze modellen die u nodig heeft om de beste te vinden, in overeenstemming met uw financiële mogelijkheden.

Stap 2

Gamingmuizen worden geselecteerd op basis van de volgende criteria: ergonomie, functionaliteit, sensoren en uiterlijk. Het is het beste om de lijst strikt te volgen. De ergonomie van de muis is het gemak, hoe hoger deze parameter, hoe beter hij in de hand ligt. Een goede muis moet helemaal niet gevoeld worden. Leg je hand erop, houd hem vast, beweeg hem over het vloerkleed, wen aan het gewicht. Als je het minste ongemak voelt, ga dan naar de volgende optie. Tijdens het spel is de hand constant gespannen, dus deze moet zo comfortabel mogelijk zijn. Zorg ervoor dat de muis niet uit je hand glijdt en dat je vingers vrij op de knoppen liggen zonder te schuiven.

Stap 3

Nadat je een paar modellen hebt gekozen die je hand leuk vond, controleer je hun functionaliteit. De belangrijkste parameter is de aanwezigheid van intern geheugen. Dankzij het ingebouwde geheugen kunt u het apparaat naar wens programmeren. Je kunt het zo aanpassen dat het zo praktisch mogelijk is in een bepaald spel. Zorg ervoor dat de muis minimaal vier knoppen heeft. Met een kleinere hoeveelheid kan het niet worden geprogrammeerd om gemakkelijk te spelen. Liefhebbers van online RPG's worden aangemoedigd om zich op meer knoppen te concentreren om verschillende functies te gebruiken.

Stap 4

Muisontwerpers bieden ook veel andere functies: snelheid van cursorbeweging, macro's, schermen. Selecteer de kenmerken die u nodig heeft. Met macro's kunt u bijvoorbeeld een reeks klikken of toetsaanslagen instellen, en als u dezelfde acties vaak moet uitvoeren, kiest u een muis met deze mogelijkheid.

Stap 5

De derde parameter is sensoren. De eerste waren een roller, toen vonden ze de bal uit, toen begonnen ze optica en een laser te gebruiken. Tegenwoordig bieden gamingmuizen een keuze uit laser- of optische sensoren. De eerste hebben minder gevoeligheid voor het speloppervlak, maar een hogere sensorresolutie. De overdracht van informatie naar de computer is voor hen hetzelfde.

Stap 6

Uiterlijk is voor sommigen helemaal niet belangrijk, maar als je een mooie muis wilt of een cadeau gaat doen, let dan op het design. Sommige modellen zijn uitgerust met LED's die vanzelf van kleur veranderen.

Aanbevolen: