Hoe Een Analoog Van MacBook Air Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Analoog Van MacBook Air Te Kiezen
Hoe Een Analoog Van MacBook Air Te Kiezen

Video: Hoe Een Analoog Van MacBook Air Te Kiezen

Video: Hoe Een Analoog Van MacBook Air Te Kiezen
Video: Обзор MacBook Air на M1 — БЕЗУМИЕ 2024, Mei
Anonim

Dunne laptops zijn in zwang, met Apple's MacBook Air voorop. Het viel op met een aluminium behuizing, een glazen touchpad, een 16:10-scherm, een gewicht van 1,35 kg en een 128 GB SSD. Niet alle gebruikers die gewend zijn aan besturingssystemen Microsoft Windows willen MacOs X onder de knie krijgen. En de prijzen voor Apple-producten in Rusland zijn niet goedkoop. Gelukkig is de keuze aan dunne en lichte laptops niet meer beperkt tot één model.

Hoe een analoog van MacBook Air te kiezen
Hoe een analoog van MacBook Air te kiezen

Het is nodig

  • - gegevens over de kenmerken van laptops;
  • - prijsgegevens.

instructies:

Stap 1

Het concept van MacBook Air ligt onder meer in de buurt van "ultrabook" - een nieuw handelsmerk van Intel, dat zichzelf tot doel stelde een dun en licht apparaat te maken. Het resultaat was de Acer Aspire S3 met een gewicht van 1,3 kg en een dikte van 17,5 mm. Het heeft een ontspannen design met een 16:9 glanzend scherm. De behuizing is gemaakt van een geborstelde magnesium-aluminiumlegering. De persdiepte is verminderd in vergelijking met conventionele laptops. Kijkhoeken zijn niet zo groot als die van de MacBook Air. Intel Core i5-2467M-processor, die 100 MHz lager is dan de Core i5-2557M-processor in de laptop van Apple. Over het algemeen zijn de kenmerken van de twee modellen vergelijkbaar. De laptop heeft een hybride schijf. De harde schijf (HDD) werkt als een gegevensopslagapparaat en de gegevens worden in de cache op de SSD opgeslagen. Het ventilatiesysteem werkt goed.

Stap 2

Er zijn een aantal andere notebooks die onder de ultralichte en dunne categorie vallen, waaronder de U36sd van Asus. Het model is uitgerust met een 13,3-inch matrix, een Intel-processor, een externe NVIDIA-videokaart en een grote verwijderbare batterij. De laptop is 19 mm dik en weegt 1,44-1,66 kg (afhankelijk van het batterijformaat). De Asus U36sd is uiterlijk groter dan de MacBook Air, maar de diagonalen zijn hetzelfde.

Stap 3

Asus heeft echter ook de ultradunne UX31, die lijkt op de MacBook Air met zijn aluminium behuizing en glazen touchpad. Hij weegt 1, 3 kg.

Stap 4

Lenovo heeft een slanke U300S met een aluminium behuizing en een comfortabel toetsenbord. Model 900X3A van Samsung met duraluminium behuizing heeft een superhelder display en ontwaakt in slechts 3 seconden vanuit de slaapstand.

Stap 5

Door het gebruik van magnesium voor de behuizing heeft Toshiba de ultradunne en lichtgewicht Z830-laptop kunnen maken. Bijkomende voordelen zijn onder meer een vloeistofbestendig toetsenbord met achtergrondverlichting, optionele USB-poort en VGA-aansluitingen. Het model weegt 1, 14 kg.

Stap 6

Dit zijn niet alle modellen. Het is duidelijk dat er nieuwe dunne en lichte notebooks zullen blijven verschijnen. Daarom hangt de keuze alleen af van uw smaak. Vind je een aantrekkelijk uiterlijk belangrijker, kies dan voor een spectaculair model met een aluminium body. Als prestaties voorop staan, kies dan een laptop die het dichtst bij de MacBook Air staat, hoewel elk model zijn eigen voordelen heeft. Het voordeel van de meeste modellen in vergelijking met de Air zijn de meer betaalbare kosten in de GOS-landen vanwege de hoge prijzen voor Apple-producten hier.

Aanbevolen: