Hoe De Tablet Bij Aankoop Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tablet Bij Aankoop Te Controleren?
Hoe De Tablet Bij Aankoop Te Controleren?

Video: Hoe De Tablet Bij Aankoop Te Controleren?

Video: Hoe De Tablet Bij Aankoop Te Controleren?
Video: HOE MAAKT U EEN STAND VOOR UW TELEFOON OF TABLET 2024, Mei
Anonim

Een tablet is een erg handig apparaat dat een aantal voordelen heeft ten opzichte van andere computerapparatuur. Veel nieuwe eigenaren van deze prachtige apparaten klagen over defecten. Daarom, als u besluit planeten te kopen, moet u weten waar u op moet letten bij het kopen.

Hoe de tablet bij aankoop te controleren?
Hoe de tablet bij aankoop te controleren?

Het apparaat controleren voordat u het inschakelt

De eerste stap is het zorgvuldig onderzoeken van de originele verpakking. Er mogen geen deuken of scheuren op zitten. Dit zorgt ervoor dat het apparaat tijdens het transport niet is beschadigd en stelt u ook in staat om ervoor te zorgen dat de doos niet is geopend en dat het een nieuw apparaat is dat niet is geretourneerd door een voormalige gebruiker.

Controleer de inhoud van de verpakking van uw tablet. De set moet noodzakelijkerwijs worden opgeladen, vaak is een USB-kabel aangesloten; Sommige tabletcomputers worden geleverd met een geheugenkaart, OTG-kabel, koptelefoon, een hoesje (naar keuze van de fabrikant). Een volledige lijst van componenten is te vinden in de bijgevoegde documentatie.

Het is aan te raden om de werking van de oplader te controleren, zodat u na thuiskomst niet voor verrassingen komt te staan. Inspecteer de tabletbehuizing zorgvuldig op mechanische schade, krassen, schilfers, enz. Controleer of het glas van de kast komt. Door op verschillende plaatsen lichtjes in de kauwgom te knijpen, zorg je ervoor dat er geen gepiep is.

Vervolgens is het de moeite waard om de gezondheid van het scherm te beoordelen. Kijk terwijl het apparaat uit staat of er lampjes of lichtpunten op het display zijn. Bij gebreken heeft u het volste recht om vervanging van het apparaat te eisen.

Na het inschakelen

Schakel nu het apparaat in en evalueer de status van de schermmatrix. Defecte elementen op een donker scherm zullen wit oplichten of, omgekeerd, op een licht scherm - donker. "Gebroken" pixels zijn een goede reden om een gadget te vervangen. Zet de tablet zelf aan, zonder hulp van de verkoper.

Zorg ervoor dat u controleert of het touchscreen geen niet-gevoelige gebieden heeft. Start toepassingen met bedieningselementen in verschillende delen van het scherm.

Zet een van de vooraf geïnstalleerde melodieën op de tablet aan - als de luidsprekers werken, moet het geluid luid genoeg zijn, zonder geritsel of gekraak.

Als de winkel een draadloos Wi-Fi-netwerk heeft, is het zinvol om de werking van de radiomodule van uw apparaat te controleren.

Test de camera's van uw apparaat door een paar foto's te maken. Zorg ervoor dat er geen blinde vlekken op zitten. Dergelijke defecten duiden op een storing van de lichtgevoelige matrix.

Meestal is de tablet klaar voor gebruik nadat u hem uit de doos heeft gehaald. Dat wil zeggen, er is al enige software beschikbaar. Houd er ook rekening mee dat dit apparaat wordt ondersteund door Google Play - oudere versies van Android OS mislukken vaak bij het openen van de app store.

Aanbevolen: