Een Externe Harde Schijf Gebruiken

Inhoudsopgave:

Een Externe Harde Schijf Gebruiken
Een Externe Harde Schijf Gebruiken
Anonim

De moderniteit stelt alle nieuwe eisen aan technologie, en in het bijzonder geldt dit voor computertechnologie. Eén gigabyte USB-opslag leek ooit fantastisch groot, maar tegenwoordig moet je bij bijvoorbeeld HD-films bestanden van computer naar computer overzetten, waarvoor 32 gigabyte al niet genoeg is. Dit kan worden geholpen door USB-drives, die harde schijven als opslag gebruiken en die de meeste mensen gewoon 'externe schijf' noemen.

Een externe harde schijf gebruiken
Een externe harde schijf gebruiken

Het is nodig

Een computer of laptop waarop het Windows-besturingssysteem is geïnstalleerd, een externe harde schijf, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Externe harde schijven zijn plug-and-play-apparaten en vereisen geen speciale software of stuurprogramma's om te draaien. Sluit de schijfkabel aan op een beschikbare USB-poort op uw pc. Sluit indien nodig de hulpvoedingskabel aan op een aangrenzende poort.

Stap 2

Er verschijnt een nieuw hardware-installatievenster in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Wacht tot het bericht "Apparatuur geïnstalleerd en klaar voor gebruik" verschijnt.

Stap 3

Open Deze computer via een snelkoppeling op het bureaublad of de overeenkomstige regel in het menu Start. De letter van de externe schijf wordt toegevoegd aan de lijst met partities op uw harde schijven. Log er vanaf.

Stap 4

Het kopiëren van informatie van of naar een externe schijf gaat op dezelfde manier als bij interne schijven. Bestandspictogrammen kunnen worden gesleept en neergezet, of u kunt de kopieer-plakfunctie van het contextmenu gebruiken.

Aanbevolen: