Een Opstartbare Schijf Branden

Inhoudsopgave:

Een Opstartbare Schijf Branden
Een Opstartbare Schijf Branden

Video: Een Opstartbare Schijf Branden

Video: Een Opstartbare Schijf Branden
Video: Instructievideo - Opstartbare DVD branden met IMGburn 2024, Mei
Anonim

Installatie van het besturingssysteem is zowel mogelijk vanaf een USB-stick als vanaf een opstartbare schijf. Sommige gebruikers, die een dergelijke schijf schrijven door eenvoudig te kopiëren, maken een fout - het is niet mogelijk om het systeem vanaf deze schijf te installeren. Volg deze eenvoudige instructies om een opstartbare schijf correct te branden.

Een opstartbare schijf branden
Een opstartbare schijf branden

Noodzakelijk

Om een opstartbare schijf te branden vanaf een image die beschikbaar is op uw computer, gebruikt u een van de programma's: Nero Burning Rom, Alcohol 120%, Image Burner of een vergelijkbaar programma

instructies:

Stap 1

Als u een opstartbare schijf hebt waarvan u een kopie moet branden, moet u eerst een afbeelding van deze schijf op uw computer opslaan. Voer hiervoor een van de bovenstaande programma's uit en selecteer het menu-item "Afbeelding maken".

Stap 2

Het programma zal u vragen om een locatie op de schijf te selecteren waar u het afbeeldingsbestand moet opslaan, waarna het de inhoud van de opstartschijf als een enkel bestand zal opslaan. Nu kunt u de originele schijf verwijderen, een lege schijf plaatsen en beginnen met het maken van een afbeelding.

Stap 3

Selecteer in het hoofdmenu van het programma het menu-item "Image Capture". U wordt gevraagd om het pad naar het opstartschijfkopiebestand op te geven, het te selecteren en de minimale schrijfsnelheid in te stellen.

Stap 4

Start het brandproces en binnen een paar minuten is uw opstartschijf klaar voor gebruik.

Aanbevolen: