Een Flashstation Kiezen

Een Flashstation Kiezen
Een Flashstation Kiezen

Video: Een Flashstation Kiezen

Video: Een Flashstation Kiezen
Video: Hoe het juiste hefboomproduct kiezen? 2024, Mei
Anonim

De wereld van technologie evolueert, dus vandaag kunt u zelfs flashdrives vinden met 512 GB, maar alles hangt natuurlijk af van uw behoeften. Laten we proberen de belangrijkste kenmerken te begrijpen en een geschikte USB-stick te kiezen.

Een flashstation kiezen
Een flashstation kiezen

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de belangrijkste parameter van flashdrives: de snelheid van het lezen en schrijven van informatie. Dit is de belangrijkste parameter waarmee rekening moet worden gehouden. Veel gebruikers denken niet eens aan deze eigenschap, en tevergeefs. Als een gebruiker een goedkope flashdrive koopt, loopt hij het risico veel tijd te verliezen aan het lezen en schrijven van informatie. Het feit dat deze parameter belangrijk is, zult u zien wanneer u er ongeveer twee uur een film of iso-afbeelding naar downloadt.

De body van dit apparaat is ook belangrijk. Het moet eenvoudig en sterk zijn. Hoe minder bewegende delen op de flashdrive, hoe beter. Als de flashdrive naar buiten schuift, kan deze hoogstwaarschijnlijk binnen een paar maanden kapot gaan.

Het lichaam moet plat zijn. Als de behuizing convex is of sommige patronen of gekrulde afbeeldingen vertoont, steekt u hoogstwaarschijnlijk niets in de aangrenzende USB-connector. Bijvoorbeeld als u bestanden van de ene flashdrive naar een andere flashdrive wilt overbrengen.

Er is één zeer interessante parameter: herkenning van de eigenaar met behulp van vingerafdrukken. Het is ieders zaak, maar als je een flashdrive neemt met zo'n mate van bescherming, dan kun je er maar beter over nadenken: velen klagen over die herkenning en fouten. Over het algemeen heeft zo'n "gadget" geen waarde, maar het kost veel geld.

En natuurlijk moet je een flashdrive met een USB 3.0-connector nemen, omdat je hiermee hoge lees- en schrijfsnelheden kunt gebruiken. De meest populaire fabrikanten worden terecht overwogen: Silicon, Kingston en Transcend.

Aanbevolen: