Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen In

Inhoudsopgave:

Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen In
Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen In

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen In

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen In
Video: How To Use USB Flash Drive As RAM (2017) 2024, Mei
Anonim

Het kopen van een flashdrive vereist, net als elk ander elektronisch apparaat, een serieuze aanpak, want als je de eerste flashdrive koopt die overkomt, dan is het goed mogelijk dat je opnieuw naar de winkel moet.

Een USB-flashstation kiezen
Een USB-flashstation kiezen

instructies:

Stap 1

Wanneer u een USB-flashstation kiest, moet u allereerst weten dat USB-flashstations niet alleen verschillen in geheugengrootte, maar ook in gegevensoverdrachtsnelheid, fysieke grootte, gegevensbeschermingscapaciteit, lichaamsmateriaal en zowel een eenvoudig kantoormiddel kunnen zijn om opslaan en overbrengen van gegevens, en stijlvol mode-apparaat.

Stap 2

Als u op zoek bent naar een USB-flashstation om kleine bestanden en mappen van de ene computer naar de andere over te zetten, kunt u elk gewenst model kiezen met een geheugencapaciteit van 2 Gb of meer - dit is voldoende voor deze doeleinden.

Stap 3

Als je grote hoeveelheden informatie, muziek of films naar een USB-stick moet kopiëren, let dan op flashdrive-modellen van 8, 16 of 32 Gb. De kosten van 64, 128 en 256 Gb flash drives zijn te hoog, en in deze prijscategorie is het beter om compacte externe harde schijven eens nader te bekijken.

Stap 4

Let bij het kiezen van een flashdrive met een geheugencapaciteit van 4 Gb of meer op de snelheid van de gegevensoverdracht - als de snelheid lager is dan 30 Mb/s, loopt u het risico te veel tijd te verliezen met het kopiëren van gegevens.

Stap 5

Als zorg voor de vertrouwelijkheid van informatie die op een flashstation is opgeslagen voor u van het grootste belang is, kies dan modellen die vooraf geïnstalleerde programma's bieden om gegevens met een wachtwoord te beschermen.

Stap 6

Als u op zoek bent naar een stijlvol accessoire dat de mogelijkheid om gegevens over te dragen combineert, bekijk dan de modellen gemaakt in metalen koffers, afgewerkt met natuurlijk leer of hout. Zo'n flashdrive zal altijd de aandacht van anderen trekken en veel vertellen over de eigenaar.

Stap 7

Vergeet de fysieke grootte niet - flashdrives kunnen behoorlijk omvangrijk zijn en veel ruimte innemen in uw zak of tas, evenals de aangrenzende USB-poort in uw computer met hun lichaam bedekken. Als de grootte ertoe doet, let dan op de modellen van flashdrives, waarvan de afmetingen niet meer dan anderhalve centimeter lang zijn.

Aanbevolen: