Hoe Een Flashstation Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flashstation Te Kiezen?
Hoe Een Flashstation Te Kiezen?

Video: Hoe Een Flashstation Te Kiezen?

Video: Hoe Een Flashstation Te Kiezen?
Video: Oomssport - Welke ijshockeystick moet ik kiezen? 2023, Maart
Anonim

Degenen die een flashdrive willen kopen, moeten weten hoe ze de juiste moeten kiezen. U moet eens nader bekijken welke functies de drive uitvoert, of deze beperkingen heeft, of deze geschikt is voor uw computer. Gebruik de speciale selectie-instructies.

Hoe een flashstation te kiezen?
Hoe een flashstation te kiezen?

instructies:

Stap 1

Selecteer de software-ondersteuning die u nodig hebt: U kunt een flashstation kopen met een speciale besturingschip. Deze besturingschip kan u helpen bij het installeren van een draagbare softwareflashdrive, het beveiligen van uw gegevens, het synchroniseren van bestanden en meer. Softwarebeveiliging is erg belangrijk om uw vertrouwelijke gegevens buiten het zicht van onbevoegden te houden. U kunt flashdrives kiezen die compatibel zijn met veel besturingssystemen en die geen stuurprogramma nodig hebben.

Stap 2

Controleer de baudrate. In feite is de overdrachtssnelheid van USB 2.0 ongeveer 14-24 Mbps. Het is sneller dan USB 1.0, dat is 1,5 Mbps.

Stap 3

Controleer het ontwerp en de verpakking. Kijk niet alleen naar het ontwerp en de fysieke vorm van het model, maar ook naar de set accessoires die in de kit kunnen worden opgenomen: riemen, koffers, cd-pakket met driver, waterdichte kit, handmatig slot, USB-kabel en andere.

Stap 4

Controleer de capaciteit. Kies een flashdrive die in ieder geval bij je basisbehoeften past, zodat je in de toekomst geen nieuwe hoeft te kopen. Momenteel wordt de ideale grootte beschouwd als 2-4 GB (dit is voldoende voor de dagelijkse behoefte om de benodigde gegevens op te slaan). En vergeet niet het model te vinden dat bij uw budget past.

Stap 5

Controleer de garantie. Kies de garantieperiode die bij je past. De gemiddelde levensduur van een flashstation is ongeveer 2 of 3 jaar. Mensen hebben meestal het gevoel dat ze na deze periode meer opslagcapaciteit nodig hebben en kopen een nieuw model.

Stap 6

Let op de fabrikant van het apparaat. Kies een flashdrive met een hoge betrouwbaarheid en een responsief servicecentrum. Vergeet niet om zeker te zijn van de geloofwaardigheid van de fabrikant en distributeur. Zorg ervoor dat u gemakkelijk contact met hen kunt opnemen voor ondersteuning. Dit is handig als u problemen begint te krijgen met uw schijf of als u de garantie wilt omruilen.

Populair per onderwerp