Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Bits: 32 Of 64

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Bits: 32 Of 64
Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Bits: 32 Of 64

Video: Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Bits: 32 Of 64

Video: Hoe Kom Je Erachter Hoeveel Bits: 32 Of 64
Video: 64 bits, 32 bits, ORIGINAL VIDEO #8-bit computing 2024, Mei
Anonim

Als u de systeemarchitectuur van uw computer kent, is het eenvoudiger om apparaatstuurprogramma's bij te werken en kunt u ook de prestaties van uw pc en het niveau van ondersteuning voor ontwikkelaars meten.

Hoe kom je erachter hoeveel bits: 32 of 64
Hoe kom je erachter hoeveel bits: 32 of 64

instructies:

Stap 1

Om erachter te komen hoeveel bits: 32 of 64 voor Windows 8, moet u de Windows-toets ingedrukt houden (met de afbeelding van het bedrijfslogo) en op de X (x)-toets drukken. Het venster Hoofdgebruikersmenu wordt geopend. Klik op het vervolgkeuzemenu Systeem en uw versie van Windows 8 wordt weergegeven naast de indicator Systeemtype. U kunt een 32-bits of een 64-bits processor op een 32-bits systeem installeren, dus let op de laatste deel van de regel: x86 - 32 bits, x64 - 64 bits.

Stap 2

Open voor Windows 7 en Windows Vista het menu Start en zoek naar Computer. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Systeem. Er wordt een venster voor u geopend met de belangrijkste kenmerken van uw computer, ga naar beneden naar de regel Systeemtype, waar het type besturingssysteem wordt aangegeven. Klik vervolgens op de knop Apparaatbeheer aan de linkerkant, zoek de processors en vouw de lijst uit. Als veel van dezelfde items verschijnen, heb je een multi-coreprocessor. Open een van hen, selecteer het gedeelte Details. De bitness van de systeemarchitectuur wordt daar aangegeven.

Stap 3

Met de volgende stappen kunt u zien hoeveel bits: 32 of 64 op Windows XP. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppelingen Deze computer en open Algemeen. Het type besturingssysteem wordt vermeld onder Systeem. Als de regel "x64 Edition" ontbreekt, hebt u een 32-bits systeemarchitectuur.

Aanbevolen: