Hoe Een Laptophoes Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptophoes Te Repareren
Hoe Een Laptophoes Te Repareren

Video: Hoe Een Laptophoes Te Repareren

Video: Hoe Een Laptophoes Te Repareren
Video: How to FIX LAPTOP HINGE in Just 10 Minutes - EASY TUTORIAL 2024, Mei
Anonim

Het deksel van een laptop is een zwak punt van een laptop. Het kan barsten als gevolg van constant openen en sluiten of door een onbedoelde impact. En het lijkt te vroeg om de laptop te veranderen in een nieuwe, want het is nog steeds een werker. Hoe te zijn? Gelukkig kun je de laptophoes zelf repareren.

Hoe een laptophoes te repareren
Hoe een laptophoes te repareren

Het is nodig

  • - afdichtmiddel;
  • - karton;
  • - schaar;
  • - boren;
  • - mondstukken voor polijsten;
  • - plakband;
  • - slijppasta;
  • - schuim rubber.

instructies:

Stap 1

Knip een paar kleine stukjes karton uit (je hebt ze nodig om het toetsenbord van de laptop te bedekken) en bedek het toetsenbord ermee. Het deksel moet dicht gelast worden: dit voorkomt dat het opzij schuift.

Stap 2

Het is het beste om een diëlektrische kit te gebruiken om het laptopdeksel te lijmen: het zet matig uit als het droogt. Anders zal het afdichtmiddel, dat uitdroogt, de helften van het te repareren deksel sterk uit elkaar drukken, waardoor de matrix kan breken.

Stap 3

Sluit de laptop en til een kant van de spleet iets op en wrijf het gebied voorzichtig in met siliconen. Bevestig vervolgens het deksel: het moet waterpas zijn zoals voordat het werd beschadigd. Vul vervolgens de scheur in het deksel met siliconen.

Stap 4

Laat het afdichtmiddel uitharden en verwijder vervolgens eventuele resten van het dekseloppervlak. De randen van de scheur kunnen worden geschuurd. Maar voordat je het oppervlak gaat polijsten, dek je het logo af met een strook tape.

Stap 5

Breng wat schuurpasta aan op het oppervlak van de laptop (je hebt dezelfde hoeveelheid pasta nodig als je normaal koelpasta op een CPU-koeler zou aanbrengen). Begin vervolgens met het schuren van het oppervlak (begin op lage snelheid en verhoog geleidelijk tot maximaal). Neem tijdens het schuren af en toe een pauze om te kijken of er nog zeer zichtbare krassen op de laptopklep zitten.

Stap 6

Om stof van het polijsten van het oppervlak te verwijderen, veegt u de laptophoes af met schuimrubber. Trek vervolgens de tape eraf. De renovatiewerkzaamheden zijn afgerond.

Aanbevolen: