Een Laptophoes Naaien

Inhoudsopgave:

Een Laptophoes Naaien
Een Laptophoes Naaien

Video: Een Laptophoes Naaien

Video: Een Laptophoes Naaien
Video: NAAIEN Laptoptas uit vilt | Eenvoudige tas | Binnen 5 minuten | Naaien voor beginners 2024, Mei
Anonim

Veel mensen zijn vanwege hun plicht gedwongen om lange zakenreizen te maken, en hiervoor moeten ze een laptop meenemen, die alle benodigde informatie over het werk bevat. Maar met constant reizen, zal het uiterlijk van de laptop verslechteren. Om het uiterlijk te behouden, moet u er een hoes of een speciale tas voor kopen. Maar persoonlijk zou je graag iets nieuws en ongewoons willen, in het algemeen, niet hetzelfde als dat van alle anderen. Een zelfgemaakte laptoptas ziet er heel origineel en stijlvol uit.

Een laptophoes naaien
Een laptophoes naaien

instructies:

Stap 1

Kies de stof en kleur voor je toekomstige laptophoes. Een goede optie voor dit hoesje is dun leer of suède, je kunt natuurlijk stof gebruiken, maar altijd dik katoen of stoffering.

Stap 2

Meet de afmetingen van uw laptop (lengte, breedte en dikte).

Maak een patroon volgens de opgegeven afmetingen, dat uit twee rechthoekige delen moet bestaan, terwijl het ene deel van het patroon ongeveer 10 cm groter moet zijn dan het andere.

Stap 3

Knip rechthoeken uit de stof volgens het patroon, je kunt ook de voering en een laag vinyl of dikke plastic folie voor waterdichting volgens hetzelfde patroon snijden.

Stap 4

Vouw alle delen van één kant van het patroon één voor één, bijvoorbeeld de hoofdstof, dan een dikke plastic folie, een dunne laag tussenvulling of synthetische winterizer en een voeringstof, doe hetzelfde met het tweede deel van het patroon.

Stap 5

Naai langs de omtrek eerst een deel van het patroon, rekening houdend met ongeveer 3 cm, en dan het tweede deel van het patroon. Nu moeten de resulterende elementen worden gequilt met een willekeurig patroon. Bewerk vervolgens de randen met tape.

Stap 6

Voeg de twee delen van het patroon samen en naai ze aan elkaar. Naai vervolgens de klittenband vast, terwijl een deel van de tape aan de sluitflap wordt genaaid en vervolgens aan de onderkant van de envelop. Je kunt ook knoppen of knoppen met luslussen gebruiken, maar lussen zijn niet altijd geschikt als je heel vaak het deksel moet openen.

Stap 7

Een laptoptas is niet alleen handig voor jou, maar kan ook een goed cadeau zijn voor familie en vrienden, omdat hij met de hand wordt gemaakt. Natuurlijk kun je veel afwerkingsopties bedenken, bijvoorbeeld voor een vrouw kan het worden versierd met kralen of stenen, wat het verfijning en originaliteit zal geven. Maar voor mannen is het raadzaam om strengere tonen te kiezen voor de hoes, dit geeft meer stevigheid.

Aanbevolen: