Hoe Word Je Koning Op Rij En Zwaard?

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Koning Op Rij En Zwaard?
Hoe Word Je Koning Op Rij En Zwaard?

Video: Hoe Word Je Koning Op Rij En Zwaard?

Video: Hoe Word Je Koning Op Rij En Zwaard?
Video: Belisarius Part 1: The Emperor's Sword 2024, April
Anonim

Mount and blade stelt het ultieme doel van de speler in de vorm van de stichting van zijn koninkrijk en de daaropvolgende verovering van de hele gamewereld. Het is niet moeilijk om een koninkrijk te stichten of te veroveren, maar de uitbreiding en versterking ervan is een nauwgezet maar interessant proces.

Hoe word je koning op rij en zwaard?
Hoe word je koning op rij en zwaard?

instructies:

Stap 1

Om de koning te worden in het spel Mount and blade, creëer je je personage. Besteed bij het maken ervan de meeste aandacht aan de vaardigheden van Persuasion en Leadership. Na het begin van het spel, sluit je je aan bij de karavaan en volg je naar het dichtstbijzijnde koninkrijk. Ga daar naar de koning en leg de vazaleed af of sluit je bij hem aan als huurling.

Stap 2

Voltooi de voorgestelde taken, rekruteer een team en bespaar geld. Zodra je squadron 300 of meer mensen bereikt, ga je verder met het veroveren van het kasteel. Open daarvoor het diplomatiemenu en ontken de koning die je dient. Verover dan een kasteel of stad.

Stap 3

Zoek nu de gouverneur van je kleine staat in de kasteelzaal en praat met hem. Kies in het gesprek uit je metgezellen de ambassadeur met de hoogste overtuigingsvaardigheid en stuur hem naar de heerser die je het leukst vindt. Binnen maximaal drie weken zal uw ambassadeur terugkeren en uw erkenning als koning brengen of gewoon uw Recht om te regeren-score verhogen. Wordt je niet direct herkend, stuur dan nog een keer een ambassadeur naar de buren, en na een tijdje word je alsnog als koning herkend.

Stap 4

Een andere manier om koning te worden in Mount and Blade is door met de koningsdochter te trouwen. Om dit te doen, verbetert u de relaties met de prinses en haar familieleden, neemt u deel aan toernooien en verdient u autoriteit in de factie waarvan u uw vrouw wilt nemen. Bied haar je hand en hart aan en na de bruiloft word je erkend als een volwaardige koning.

Stap 5

Begin na je kroning je koninkrijk te versterken tegen onvriendelijke buren. Vind de manager opnieuw en kondig de rekruteringscollectie aan. Train ze totdat je een groot leger tot je beschikking hebt. Begin te vechten met naburige heren en koningen. Vang gevangenen in gevechten en laat ze vrij voor losgeld. Je eerscore zal toenemen en je relaties met naburige heersers zullen verbeteren. Doe dit totdat je koninkrijk is omringd door bevriende staten. Na verloop van tijd, met respect en genereuze beloften, trek ze naar uw staat.

Aanbevolen: