Hoe Maak Je Een Zwaard In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zwaard In Minecraft
Hoe Maak Je Een Zwaard In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Zwaard In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Zwaard In Minecraft
Video: minecraft : hoe maak je een zwaard van hout 2023, Maart
Anonim

De meeste games gebruiken een zwaard om het kwaad te bestrijden, en Minecraft is daarop geen uitzondering. Dit wapen is nodig om kwaadaardige mobs en andere tegenstanders effectief te bestrijden. Daarom moet iedereen die door de kubuswereld reist, weten hoe je een zwaard kunt maken in Minecraft.

Hoe maak je een zwaard in Minecraft
Hoe maak je een zwaard in Minecraft

instructies:

Stap 1

Met een zwaard kun je niet alleen tegenstanders doden, maar ook de meeste blokken in Minecraft vernietigen. Sneller dan andere gereedschappen, breekt het glas, zuigers, bedden, bladeren, spinnenwebben en vele andere blokken.

Stap 2

Om een houten zwaard te maken in Minecraft, moet je een stok in het werkvenster (in de middelste cel van de onderste rij) en twee houten blokken bovenop plaatsen. De vervaardiging van stenen, ijzeren, gouden en diamanten zwaarden wordt op dezelfde manier uitgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

De keuze welk zwaard moet worden gemaakt, moet gebaseerd zijn op overwegingen van de maximale schade, de duurzaamheid en de beschikbaarheid van materialen. Dus je tegenstanders zullen de ernstigste verwondingen oplopen wanneer ze slagen krijgen met een diamanten en ijzeren zwaard, maar geen enkel ander wapen kan de eerste in kracht overtreffen. Maar aangezien de diamant een vrij zeldzaam element in het spel is, is het beste voor beginners het ambacht van een ijzeren wapen.

Stap 4

Om een zwaard van ijzer te maken in Minecraft, moet je het juiste materiaal hebben. Om ingots te verkrijgen, moet je ijzererts vinden. De deposito's zijn groot genoeg in de lagere wereld van het spel. Je kunt erts ook vinden in grotten en verlaten mijnen, in schatkamers of in een woestijntempel. Om ingots te krijgen, moet je het gedolven erts in een oven smelten.

Stap 5

Zwaarden in Minecraft kunnen worden betoverd, bijvoorbeeld voor scherpte. Zo'n wapen kan een menigte doden met één kritieke slag.

Stap 6

Veel spelers gebruiken stenen zwaarden totdat ze een wapen van diamanten kunnen maken, omdat het vrij gemakkelijk is om een steen te krijgen. Om in Minecraft een zwaard van steen te maken, heb je een stok en twee kasseien nodig. Geplaveide steen kan met elke houweel uit steen worden gehaald.

Populair per onderwerp