Wat Is CISS Voor Een Printer?

Inhoudsopgave:

Wat Is CISS Voor Een Printer?
Wat Is CISS Voor Een Printer?

Video: Wat Is CISS Voor Een Printer?

Video: Wat Is CISS Voor Een Printer?
Video: INKJET PRINTER VS. C.I.S.S/INK TANK/BUILT-IN PRINTER (WHICH ONE IS BETTER?) | Eka P 2024, Mei
Anonim

Een groot aantal printers voor thuis- of kantoorgebruik zijn tegen bijna kostprijs te koop. Maar een dergelijke aankoop zal alleen op het eerste gezicht winstgevend zijn. Door een printer tegen een zeer gunstige prijs aan te schaffen, zal de eigenaar een enorm bedrag uitgeven aan de aankoop van cartridges, waarvan de kosten soms de helft van de prijs van de printer zelf bedragen. Maar er is altijd een uitweg voor aanzienlijke besparingen. U kunt bijvoorbeeld CISS kopen voor een printer.

Wat is CISS voor een printer?
Wat is CISS voor een printer?

Tegenwoordig kunt u een printer kopen voor een prijs van anderhalf tot tweeduizend roebel. Het is een paradox, maar hoe goedkoper de printer is, hoe duurder het zal zijn om hem te onderhouden, en de cartridges in de set worden in de regel slechts voor 30-50% van het nominale volume gevuld. Het is vermeldenswaard dat dergelijke extravagantie in onderhoud alleen van toepassing is op inkjetprinters, terwijl hun digitale tegenhangers altijd duurder en zuiniger zijn. En u kunt een cartridge voor een digitale printer een onbeperkt aantal keren bijvullen, maar alleen kleuren- en fotoafdrukken kan de eigenaar zelden plezieren. Ambachtslieden hebben echter geleerd om "wegwerp" inkjetcartridges bij te vullen, maar niemand kan hun veiligheid tijdens het tanken garanderen. Meer recentelijk is er een nuttige uitvinding verschenen in de wereld van kantoorapparatuur, CISS genaamd, waarvan de afkorting staat voor een continu inkttoevoersysteem, dat honderden procenten bespaart en de aankoop van dure inkjetcartridges vermijdt.

Het werkingsprincipe van CISS voor een printer

Bij gebruik van een CISS voor een printer wordt de inkt in een continue stroom vanuit de bijvulreservoirs rechtstreeks naar de printkop gevoerd. CISS voor een printer bestaat uit meerdere Marriott-vaten, siliconenpluimen en de inkt zelf, die door de volledige dichtheid van een dergelijk systeem onder druk aan de printkop wordt toegevoerd. In de regel kan CISS voor een printer onafhankelijk worden geïnstalleerd, vooral omdat er veel videozelfstudies op internet zijn die de methode voor het installeren van CISS demonstreren. Het inkttoevoersysteem is geen knowhow en wordt veel gebruikt in grootformaat- en interieurprinters, met als enige uitzondering dat de ingebouwde CISS voor de ogen van de gebruiker verborgen is. Simpel gezegd, CISS is een set van vier containers met verf en treinen die vergelijkbaar zijn met die in druppelaars. De set voor elke CISS wordt geleverd met een boor voor het vergroten van de gaten voor de lus, spuiten voor het vullen van Marriott-vaten, handschoenen voor hygiëne en spoelvloeistof voor vaten. Bij het installeren van de CISS wordt een klem gebruikt om aan de lussen te trekken.

Wanneer u CISS zelf installeert, moet u de instructies lezen en uw kracht nuchter beoordelen. In het geval dat zelfinstallatie van de CISS onmogelijk is, moet u de professionals bellen, anders kunt u de cartridge verpesten.

Voordelen van het gebruik van CISS voor een printer

Wanneer u afdrukt met merkcartridges, worden deze vervangen, zelfs als de cartridge nog maar één kleur heeft. In CISS kunt u het inktverbruik visueel beoordelen en indien nodig toevoegen. CISS is gewoon nodig voor het commerciële gebruik van de printer, omdat de kosten van afgedrukte foto's en boekjes worden teruggebracht tot 20-50 kopeken per stuk.

Een printer met CISS moet op één plek worden geïnstalleerd en niet worden onderworpen aan frequente bewegingen, omdat één onhandige beweging kan leiden tot een drukverlaging van het hele systeem.

De echte besparingen bij het gebruik van CISS bereiken honderden procenten. Bij het printen van een grote hoeveelheid producten hoeft u niet bang te zijn dat de printer stopt met printen vanwege een gebrek aan inkt in de cartridges. We mogen de milieucomponent niet vergeten bij het gebruik van CISS, omdat een dergelijk systeem duurzaam is en de gebruiker de natuur niet hoeft te vervuilen met gebruikte cartridges, die in Rusland zelden worden gerecycled.

Aanbevolen: