ThinkPad T430u Kopen

ThinkPad T430u Kopen
ThinkPad T430u Kopen

Video: ThinkPad T430u Kopen

Video: ThinkPad T430u Kopen
Video: Lenovo ThinkPad T430s: подробный обзор ( видеообзор ) от FERUMM.COM 2024, Mei
Anonim

Op 3 september begint de verkoop van de nieuwe Lenovo ThinkPad T430u ultrabook. Het wordt op de markt gebracht als de lichtste 14-inch ultrabook op de markt. De kosten van deze oplossing zijn verre van klein, en toch is deze alleen beschikbaar via pre-order.

ThinkPad T430u kopen
ThinkPad T430u kopen

De Lenovo ThinkPad T430u ultrabook werd voor het eerst aangekondigd in januari 2012 op CES 2012. Volgens waarnemers uit de branche heeft deze laptop enkele kenmerken van duurdere modellen, maar hij begint bij $ 779. De Lenovo ThinkPad T430u gaat op 3 september in de verkoop.

Als je zo snel mogelijk een nieuwe ultrabook wilt kopen, maak dan gebruik van de mogelijkheid om het model te pre-orderen. Op dit moment kunt u dit met preorder.it doen. Ga naar de pre-order pagina voor de ThinkPad T430u. Hier kunt u kennis maken met de geschatte prijs van de ultrabook, de kenmerken ervan verduidelijken en u ook abonneren op nieuws over het aanstaande nieuwe product. Om vooraf te bestellen, registreert u zich op de site, selecteert u uw regio en klikt u op de knop "Pre-order verzenden". U wordt naar een pagina geleid met de winkels die het dichtst bij u in de buurt zijn en die het nieuwe product naar verwachting zullen ontvangen. Selecteer de gewenste wijze van betaling en levering van goederen. Nu, zodra 21 augustus aanbreekt, kun je zonder onnodig gedoe en lange rijen een gloednieuw model uit de winkel halen, of wachten tot de koerier het aflevert.

Vooruit kopen is meestal duurder, dus als u niet te veel wilt betalen, kunt u wachten tot de ultrabook begint te verkopen en de dichtstbijzijnde elektronicawinkels bezoeken (Eldorado, M. Video en anderen). Blijf op de hoogte voor updates op hun sites om de start van de productverkoop niet te missen.

Gebruik de resource market.yandex.ru om het ThinkPad T430u-model in een van de online winkels te kopen. Voer gewoon de naam in de zoekbalk in en u zult alle beschikbare aanbiedingen kunnen zien. Bovendien kunt u recensies van klanten over deze winkels lezen, evenals over het product zelf.

Aanbevolen: