Hoe De Serie Laptops Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Serie Laptops Te Achterhalen?
Hoe De Serie Laptops Te Achterhalen?

Video: Hoe De Serie Laptops Te Achterhalen?

Video: Hoe De Serie Laptops Te Achterhalen?
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

Laptopserie - een combinatie van letters en cijfers of alleen letters, die wordt aangegeven op een sticker aan de onderkant van de laptop. De laptop serie is in staat u een goede dienst te bewijzen. Zonder dit wordt het apparaat mogelijk niet geaccepteerd voor reparatie, dus het is zo belangrijk om te weten hoe u het kunt vinden.

Hoe de serie laptops te achterhalen?
Hoe de serie laptops te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Begrijp eerst wat een laptopserie is en waar deze voor is. Een serie is een soort modificatie van een model binnen één productielijn. Het feit is dat bijna elke merkfabrikant van laptops een zogenaamde "line-up" of "lijn" van laptops heeft, die subvariëteiten van dit product omvat, verenigd door gemeenschappelijke kenmerken en gericht op gebruikers met specifieke behoeften. Acer heeft bijvoorbeeld Aspire, Aspire One, Aspire TimeLine, Extensa, TravelMate, Ferrari. In elk van deze lijnen zijn er verschillende modellen laptops en in elk model zijn er verschillende series. Laptops van dezelfde serie verschillen meestal alleen van elkaar in configuratie, terwijl laptops van verschillende series verschillen hebben in schermgrootte, uiterlijk en natuurlijk qua interne inhoud, bijvoorbeeld processors.

Stap 2

Draai de laptop om met de onderkant naar boven gericht. Daar zie je een sticker. Zoek naar een combinatie van cijfers en letters erop, of alleen letters - dit is het serienummer dat u nodig hebt. Het is meestal in grote letters geschreven en onderscheidt zich van de rest. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor het merk Samsung - de 7 Gamer-serie of gewoon 9, voor de fabrikant Sony - VAIO S, voor het ASUS-merk - N, voor de reus in de wereld van geavanceerde technologieën HP - Pavilion enzovoort.

Stap 3

Probeer informatie over het serienummer van de laptop te vinden in de documentatie ervoor. Als je de handleiding van je laptop in handen hebt, dan kun je daar gemakkelijk de serie vinden. Het wordt meestal direct achter de merknaam geschreven.

Stap 4

Let ook op een aangenaam feit. Als u de serie van uw laptop kent, kunt u door naar de website van de fabrikant te gaan eenvoudig het model van uw laptop bepalen, allerlei stuurprogramma's en hulpprogramma's downloaden voor verschillende software.

Aanbevolen: