Hoe De Webcam Op Een Laptop Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Webcam Op Een Laptop Aan Te Zetten
Hoe De Webcam Op Een Laptop Aan Te Zetten

Video: Hoe De Webcam Op Een Laptop Aan Te Zetten

Video: Hoe De Webcam Op Een Laptop Aan Te Zetten
Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2023, Maart
Anonim

Tegenwoordig, wanneer face-to-face communicatie naar de achtergrond verdwijnt en steeds meer mensen "blind" beginnen te communiceren - in berichten via sociale netwerken of e-mail, worden webcams erg populair, waardoor u uw acties naar elke hoek van de wereld kunt uitzenden planeet. Natuurlijk moet iedereen met een laptop en camera weten hoe dit USB-videoapparaat moet worden gebruikt.

Hoe de webcam op een laptop aan te zetten
Hoe de webcam op een laptop aan te zetten

instructies:

Stap 1

Als uw laptoptoetsenbord een speciale Fn-toets heeft, zet u de camera aan door deze toets op het toetsenbord ingedrukt te houden en op de toets met het camerapictogram in de bovenste rij systeemknoppen te drukken. Er verschijnt een afbeelding op het scherm met het opschrift "On" of "Off" (respectievelijk Aan of Uit). Laat de afbeelding "Aan" zien

Stap 2

Start een draagbare of ingebouwde camera met behulp van het hulpprogramma dat de gebruikersinterface van de webcam weergeeft. Zoek hiervoor de map met de camera (de naam kan Camera (Cam) en/of Web gebruiken) in "Start" → "Alle programma's". Start de applicatie en wanneer de interface op het laptopscherm wordt weergegeven, schakelt u de webcam in de instellingen in.

Stap 3

Standaard gaat de ingebouwde camera van de laptop automatisch aan als je met iemand een videogesprek voert. Dat wil zeggen, om de camera in te schakelen, start u gewoon het programma dat toegang heeft tot de webcam (bijvoorbeeld Skype).

Stap 4

Schakel het USB-videoapparaat op uw laptop in de instellingen van de computer in. Open hiervoor het "Configuratiescherm", ga naar Apparaatbeheer. Open daar de sectie "Beeldapparaten". In de uitgebreide subsectie staat de naam van je camera (soms gaat de camera onder de naam "Onbekend apparaat"). Om in te schakelen, klikt u met de rechtermuisknop op de titel en selecteert u Inschakelen.

Stap 5

Als u een zelfstandige webcam gebruikt in plaats van een ingebouwde met een laptop, inspecteer deze dan op een aan / uit-knop. Als er een is, klikt u op - de camera start zichzelf en breidt de interface van de toepassing op het scherm uit.

Populair per onderwerp