Hoe Maak Je Een Netwerk Via Bluetooth

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Netwerk Via Bluetooth
Hoe Maak Je Een Netwerk Via Bluetooth

Video: Hoe Maak Je Een Netwerk Via Bluetooth

Video: Hoe Maak Je Een Netwerk Via Bluetooth
Video: Bluetooth: Hoe maak je verbinding via Bluetooth? | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons worden soms gebruikt als een apparaat om toegang te krijgen tot internet. Heel vaak zijn met hun hulp vaste computers of laptops verbonden met internet.

Hoe maak je een netwerk via bluetooth
Hoe maak je een netwerk via bluetooth

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Besluit je je mobiele telefoon als GPRS-modem te gebruiken, maar heb je geen USB-kabel, gebruik dan het BlueTooth-netwerk om verbinding te maken met je laptop. In dit geval hebt u een speciale adapter of ingebouwde apparatuur nodig die is ontworpen om met dit netwerk te werken. Selecteer en installeer het programma dat je nodig hebt om je mobiele telefoon te synchroniseren met je laptop.

Stap 2

Gebruik meestal het hulpprogramma PC Suite. Selecteer de softwareversie die overeenkomt met uw mobiele telefoon, bijvoorbeeld Nokia PC Suite voor Nokia-telefoons. Zet nu de BlueTooth-functie op je mobiele telefoon aan en maak deze zichtbaar voor andere apparaten.

Stap 3

Zet nu uw laptop aan en open het menu Start. Ga naar het submenu "Apparaten en printers". Klik op de knop Apparaat toevoegen. Wacht tot de mobiele computer uw mobiele telefoon heeft gevonden. Selecteer het pictogram en klik op de knop Toevoegen. Stel nu de parameters van uw BlueTooth-netwerk in. Klik op de knop Voltooien.

Stap 4

Start Nokia PC Suite. Selecteer "Internetverbinding". Stel deze verbinding op dezelfde manier in als bij het instellen van uw mobiele telefoon voor toegang tot internet. Voer het toegangspunt, de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw operator in.

Stap 5

Klik op de knop "Verbinden" en wacht terwijl de verbinding met de server is voltooid. Houd er rekening mee dat de gegevensoverdrachtsnelheid via het BlueTooth-kanaal vrij laag is (tot 1 Mbps). Als je telefoon de 3G-standaard ondersteunt, zal de snelheid van de laptop toegang tot internet aanzienlijk lager zijn dan de snelheid van de mobiele telefoon.

Stap 6

Om de snelheid van het laden van pagina's te verhogen, wordt aanbevolen om computeranalogen van Java-toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld Opera Mini. Dit bespaart aanzienlijk verkeer, wat erg belangrijk is als u geen onbeperkt abonnement gebruikt.

Aanbevolen: