Hoe Kan Ik Iedereen Zien Die Op Skype Zit

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Ik Iedereen Zien Die Op Skype Zit
Hoe Kan Ik Iedereen Zien Die Op Skype Zit

Video: Hoe Kan Ik Iedereen Zien Die Op Skype Zit

Video: HOW TO GET YOUR FIRST 1000 SUBSCRIBERS FAST | Tips for Small YouTubers | Hey Deo 2022, December
Anonim

Een modern programma voor spraakcommunicatie via internet - Skype - vindt elke dag een toenemend aantal fans. Met zijn hulp kunt u zelfs naar vaste telefoons overal ter wereld bellen.

Hoe kan ik iedereen zien die op Skype zit
Hoe kan ik iedereen zien die op Skype zit

Het is nodig

Computer met spraakkoptelefoon, Skype-software

instructies:

Stap 1

We zetten de computer aan en laden het besturingssysteem. We sluiten een spraakheadset aan - de groene connector is naar de hoofdtelefoonuitgang van de geluidskaart, de roze is de microfooningang.

Stap 2

We starten het Skype-programma met behulp van het pictogram op het bureaublad of via het menu van de "Start"-knop. Aan het einde van de download verschijnt het aantal Skype-gebruikers onderaan het programmavenster. Het heeft momenteel meer dan 20 miljoen abonnees.

Stap 3

De belangrijkste plaats in het programmavenster is de lijst met contacten van de pc-gebruiker. Om iedereen te zien die op Skype zit, moet je het tabblad "Contacten" met de muis activeren en een vinkje zetten voor "Alle contacten". De abonnees die door de gebruiker in de database zijn ingevoerd, worden als een algemene lijst op het scherm weergegeven. Online worden weergegeven met een groen pictogram met een wit vinkje, ontbrekende - met een grijs pictogram met een kruis.

Stap 4

Om iedereen te zien die op Skype zit, kun je de "Referentie"-functie gebruiken. Als "Compacte weergavemodus" is ingeschakeld, activeren we het tabblad "Referentie" onderaan het programmavenster met de muis. In het venster dat verschijnt, kunt u zoeken naar personen op naam en e-mailadres, maar ook zoeken naar bedrijven en organisaties.

Stap 5

We activeren de functie "Vind vrienden die al Skype hebben". In het geopende venster zijn sociale netwerken en adresboeken van mailprogramma's beschikbaar. Om iedereen te zien die op Skype zit, importeren we adressen van hen. Het programma doorzoekt de database en geeft het resultaat terug.

Stap 6

We selecteren de benodigde abonnees uit de lijst, waarbij we ons richten op het samenvallen van leeftijd, naam en e-mailadres.

Populair per onderwerp