Hoe Een Laserprintercartridge Bij Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laserprintercartridge Bij Te Vullen
Hoe Een Laserprintercartridge Bij Te Vullen

Video: Hoe Een Laserprintercartridge Bij Te Vullen

Video: Hoe Een Laserprintercartridge Bij Te Vullen
Video: how to refill 12a cartrage in hindi / HP Laserjet P1005 Toner Cartridge Refill 2023, Maart
Anonim

Als u besluit zelf een laserprintercartridge bij te vullen, lees dan zeker de aanvullende instructies, die een gedetailleerd diagram van uw cartridgemodel bevatten.

Hoe een laserprintercartridge bij te vullen
Hoe een laserprintercartridge bij te vullen

Noodzakelijk

een tankset volgens het model van uw patroon

instructies:

Stap 1

Bereid je werkoppervlak voor. Het beste van alles is om het te bedekken met een zachte, lichtgekleurde doek om te voorkomen dat de binnenste delen van de cartridge worden beschadigd en dat er geen kleine onderdelen verloren gaan. Verwijder alle aanwezige bouten van de zijpanelen die de cartridgehelften vasthouden. Terwijl u de onderdelen verwijdert, schroeft u de bevestigingsmiddelen los die in het gezichtsveld verschijnen. Zorg ervoor dat u de veer zelf verwijdert wanneer u de zijpanelen verwijdert, omdat deze verloren kan gaan en moeilijk te vervangen is.

Stap 2

Verwijder de drum en andere elementen die moeten worden gereinigd van de resten van de cartridge. Veeg ze eventueel af met een speciale pluisvrije doek. U kunt ook een gewone doek gebruiken, mits deze na gebruik geen sporen achterlaat. Besteed bijzondere aandacht aan het reinigen van de trommel. Gooi eventueel overgebleven poeder weg in de container. Veeg het eerst af met een licht vochtige doek en droog het vervolgens af. U kunt het beste een speciale reinigingsset voor cartridges bij u hebben.

Stap 3

Plaats toner in de cartridgecontainer zodat deze niet op het oppervlak wordt gemorst. Voer alle bewerkingen met het poeder zorgvuldig uit, omdat het giftige stoffen bevat die gevaarlijk zijn voor de gezondheid en het leven. Vul cartridges nooit bij in de buurt van voedsel en was uw handen aan het einde van de operatie.

Stap 4

Sluit de container, monteer de cartridge in omgekeerde volgorde. Vergeet niet te onthouden waar dit of dat deel ervan was. Installeer de veren, zet de zijkanten van de cartridge vast met de speciale zijdeksels en schroef ze stevig vast met de schroeven.

Stap 5

Schud de cartridge lichtjes zodat de toner gelijkmatig over de container zakt. Plaats het in de printer en maak een testafdruk. Bij sommige printermodellen moet u soms meerdere testpagina's afdrukken voordat u de gewenste kwaliteit bereikt.

Populair per onderwerp