Inkjetcartridges Bijvullen

Inhoudsopgave:

Inkjetcartridges Bijvullen
Inkjetcartridges Bijvullen

Video: Inkjetcartridges Bijvullen

Video: Inkjetcartridges Bijvullen
Video: Quick and easy way to refill HP 932/933 Inkjet Cartridges. 2024, Mei
Anonim

Met de komst van laserprinters gaan inkjetprinters stilaan met pensioen. Hoewel een laserprinter afbeeldingen kan afdrukken met minimaal kwaliteitsverlies, is inkjet een goedkopere optie.

Stelt u zich eens een situatie voor: u print uw favoriete foto's vanaf uw computer op papier en plotseling is de inkt op de printer op. Maar voordat u besluit dat u een nieuwe cartridge moet kopen, moet u erover nadenken of u deze op de een of andere manier kunt bijvullen.

Inkjetcartridges bijvullen
Inkjetcartridges bijvullen

instructies:

Stap 1

Het is namelijk mogelijk om een laserprinter cartridge bij te vullen, dit gebeurt in veel salons die computers en randapparatuur verkopen en repareren. Alleen hier kan de prijs hiervoor een vrij grote vereisen. Het is gemakkelijker om de cartridge zelf te vullen.

Stap 2

Om dit te doen, moet u eerst inkt kopen voor het navullen van cartridges, die vaak worden verkocht in speciale 20 ml-spuiten. We kopen dus drie spuiten: geel, rood en blauw. Zelf tanken kost je trouwens de helft van de prijs van tanken in een werkplaats. En een patroon gevuld met je hand zal niet minder dienen.

Stap 3

Nadat we inkt hebben gekocht, halen we onze cartridge uit de printer. De instructies zullen u helpen om het er correct uit te trekken. We zullen een krant of zelfs een paar kranten op tafel leggen om het oppervlak niet uit te vegen. We zetten de cartridge met de printkoppen direct op tafel.

Stap 4

Nu moet u het bovenste label van de cartridge verwijderen of het perforeren op de plaatsen van drie gaten voor het gieten van verf, 1 gat voor elke tank met verf.

Stap 5

We vullen elke container met de juiste verf. We gieten het heel langzaam en voorzichtig in. Dan moet u de cartridge 5 minuten op tafel laten liggen, settelen. Hierna dichten we de gaten af met tape of een soort stickers en installeren we de cartridge op zijn plaats.

Stap 6

Maar dat is niet alles. Het is noodzakelijk om 1-3 reinigingscycli uit te voeren. Hoe u deze cycli uitvoert, krijgt u dezelfde instructies voor de printer. Nu kunt u afdrukken wat u maar wilt. Laten we nu naar de klok kijken - er zijn slechts 10 minuten verstreken sinds het begin van de "operatie". Ja, het tanken van de printer thuis is erg handig en snel.

Aanbevolen: