Hoe Installeer Ik Igo 8 Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Igo 8 Op Een PDA
Hoe Installeer Ik Igo 8 Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik Igo 8 Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik Igo 8 Op Een PDA
Video: Как обновить карты IGO 2024, April
Anonim

Igo 8 is een van de meest gebruikte 3D-navigatiesystemen voor PDA's. Het programma bevat driedimensionale afbeeldingen van gebouwen en terreinen. Hoe installeer je het op een PDA?

Hoe installeer ik igo 8 op een PDA
Hoe installeer ik igo 8 op een PDA

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - PDA.

instructies:

Stap 1

Ga naar de site https://www.igomyway.com/igo-my-way-for-iphone om het igo 8-programma op de PDA te installeren. Download het installatiebestand. Pak het uit in een willekeurige map op uw computer. Sluit vervolgens de kaartlezer aan op de computer, steek de PDA-geheugenkaart erin

Stap 2

Kopieer de mappen 2577 en NavNGo iGO 8 naar de hoofdmap van de geheugenkaart van uw PDA. Download vervolgens het archief met kaarten van de site https://w3bsit3-dns.com/index.php?newsid=2415, pak het uit in een willekeurige map. Kopieer de kaarten (bestanden in *.fbl formaat) naar de iGO8 / content / map map 3D attracties en 3D dekking, evenals *.3dc en *.3dl bestanden in de volgende map: content / building 3D terrain, files in *.dem naar de juiste map en bestanden met POI's naar de iGO8 / content / poi-map

Stap 3

Trek vervolgens de kaart eruit en plaats deze in de PDA, observeer het proces van het installeren van het igo 8-programma op de PDA, kies op tijd de nodige antwoorden op de vragen van de installateur. Selecteer vervolgens de taal van de interface, evenals gesproken aanwijzingen, lees en ga akkoord met de licentieovereenkomst. Start de PDA opnieuw op in de modus Harde reset, u kunt de map 2577 van de geheugenkaart verwijderen.

Stap 4

Installeer het Igo-programma door te kopiëren - kopieer hiervoor de map met het programma dat al op een andere PDA is geïnstalleerd naar de hoofdmap van de geheugenkaart naar de computer, zoek het bestand application.dat en hernoem het naar iGO8.exe en zoek de map iGO8 / SAVE, verwijder deze voordat u programma's voor het eerst opstart.

Stap 5

Corrigeer de Igo 8-installatiefout op de PDA, als na het kopiëren van het programma naar de geheugenkaart het PDA-scherm zwart wordt en er meerkleurige stippen in de hoeken verschijnen. Ga met een kaartlezer naar de PDA-geheugenkaart, ga naar de map iGO8, open het bestand sys.txt, dit bestand is ook te vinden in de map / Program Files / iG. Voeg aan het einde van dit bestand de regel [rawdisplay] driver = gdi toe. Plaats de geheugenkaart in de PDA, start deze op. De installatie van Igo 8 op de PDA is nu voltooid.

Aanbevolen: