PSP-firmware Wijzigen

Inhoudsopgave:

PSP-firmware Wijzigen
PSP-firmware Wijzigen

Video: PSP-firmware Wijzigen

Video: PSP-firmware Wijzigen
Video: How to Downgrade and Remove PSP Firmware AND Update PSP to Official Firmware! 2024, Mei
Anonim

Het wijzigen van het firmwareprogramma voor elk apparaat is een nogal gecompliceerde procedure, zelfs als de eigenaar van het apparaat bepaalde vaardigheden heeft. Mocht je toch besluiten om je Play Station Portable thuis opnieuw te flashen, lees dan aandachtig de instructies in de verpakking.

PSP-firmware wijzigen
PSP-firmware wijzigen

Het is nodig

  • - knipperend programma;
  • - kabel om het apparaat op een pc aan te sluiten;
  • - extra originele batterij.

instructies:

Stap 1

Koop een extra originele Sony-batterij en een flashkaart van 64 MB of meer. Als u de batterij die u nodig hebt niet kunt vinden, kunt u de uwe converteren naar een firmwareversie en vervolgens elke batterij gebruiken die u vindt, maar houd er rekening mee dat uw apparaat in dit geval minder werkt dan de aangegeven tijd.

Stap 2

Bekijk bijvoorbeeld de firmwareversies van de Play Station Portable gameconsole op https://pspiso.ru/proshivka-psp/. Houd er rekening mee dat ze niet geschikt zijn voor elk model van de console. Elk van hen heeft bepaalde verschillen die alleen specifiek zijn voor deze versie. Als u de eigenaar bent van een "onbreekbare" Play Station Portable, kunt u dit programma gebruiken

Stap 3

Wanneer u het programma voor uw settopbox hebt gekozen, downloadt u het naar uw computer. Pak het gedownloade bestand uit en controleer op virussen. Bereid uw firmwarebatterij voor. Er zijn twee opties voor verdere acties, gedetailleerde stapsgewijze instructies voor elk van hen zijn beschikbaar op de volgende link: https://www.pspgig.com/load/faq_po_pereproshivke_psp_s_pomoshhju_pandory/4-1-0-6666. Volg zorgvuldig de instructies in dit artikel en als u niet zeker bent van uw capaciteiten, kunt u deze operatie het beste toevertrouwen aan de specialisten van het servicecentrum.

Aanbevolen: