Hoe De Poot Van De Monitor Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Poot Van De Monitor Te Verwijderen
Hoe De Poot Van De Monitor Te Verwijderen

Video: Hoe De Poot Van De Monitor Te Verwijderen

Video: Hoe De Poot Van De Monitor Te Verwijderen
Video: Hoe te verwijderen krassen op de monitor met olijfolie 2024, Mei
Anonim

Zowel buis- als liquid crystal monitors worden op speciale standaards op de tafel geïnstalleerd. Hiermee kunt u het apparaat draaien en kantelen. In de meeste gevallen zijn deze standaards afneembaar.

Hoe de poot van de monitor te verwijderen
Hoe de poot van de monitor te verwijderen

instructies:

Stap 1

Schakel de stroom naar de computer en monitor uit. Koppel alle snoeren los van de monitor. Als ze niet verwijderbaar zijn, koppelt u ze los van de respectievelijke connectoren op de computer en het verlengsnoer.

Stap 2

Plaats iets zachts, maar niet gevoelig voor elektrificatie, op de tafel waarop u de standaard van de monitor gaat verwijderen.

Stap 3

Draai de buismonitor zodat de standaard bovenaan staat. Zie precies hoe het aan zijn lichaam is bevestigd. Meestal worden hiervoor groeven gebruikt. Om de standaard uit de sleuven te verwijderen, afhankelijk van de configuratie, schuift u deze naar voren of naar achteren, of draait u hem met de klok mee of tegen de klok in. In sommige gevallen kunnen buismonitoren met of zonder statief worden bediend.

Stap 4

Draai de LCD-monitor weer naar u toe. Zorg ervoor dat er geen voorwerpen, zelfs zeer zachte voorwerpen, tegen het scherm rusten, want het is heel gemakkelijk om het te breken. Zelfs een kleine barst kan de hele indicator beschadigen. Als de schroeven waarmee de standaard is bevestigd niet zichtbaar zijn, verwijdert u de kleine afdekking die ze afdekt. Verwar de schroeven bij het verwijderen niet met de schroeven waarmee de achterkant van de monitor is bevestigd.

Stap 5

Let er bij het verwijderen van de monitor van de standaard op dat u deze niet laat vallen. Je kunt hem pas verticaal op tafel zetten als je hem weer op de standaard zet. Leg het daarom met de voorkant naar boven.

Stap 6

Na het verwijderen van de standaard, vervoert u de monitor met behulp van piepschuim verpakkingsmateriaal. Als de originele schuimcontainer niet bewaard is gebleven, maak dan een nieuwe zodat het scherm niet bekneld raakt, vooral bij LCD-monitoren. Ondanks het feit dat een dergelijke container het apparaat goed beschermt tegen stoten, moet u het niet blootstellen aan dergelijke schokken, en vooral niet laten vallen.

Stap 7

Probeer de monitor niet in een pakket te verzenden, omdat de kans groot is dat deze kapot gaat. Bij transport in de kofferbak moet u plotseling accelereren en remmen uitsluiten, behalve in noodgevallen.

Aanbevolen: