Hoe Maak Je Foto's Voor Gelukkig Nieuwjaar New

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Foto's Voor Gelukkig Nieuwjaar New
Hoe Maak Je Foto's Voor Gelukkig Nieuwjaar New

Video: Hoe Maak Je Foto's Voor Gelukkig Nieuwjaar New

Video: Hoe Maak Je Foto's Voor Gelukkig Nieuwjaar New
Video: Gelukkig Nieuwjaar 2024, Mei
Anonim

Het is heel prettig om felicitaties te ontvangen, wetende dat de auteur zijn tijd en moeite heeft besteed aan het ontwerp ervan. En het maakt niet uit of je een geliefde of een collega feliciteert. Daarom zal de afbeelding "Gelukkig Nieuwjaar" een uitstekende aanvulling zijn op het nieuwjaarsgeschenk.

Hoe maak je foto's voor Gelukkig Nieuwjaar New
Hoe maak je foto's voor Gelukkig Nieuwjaar New

Het is nodig

Computer verbonden met internet, Adobe Photoshop, basisvaardigheden in dit programma

instructies:

Stap 1

Kies de belangrijkste elementen in je ontwerp. Je kunt met de hand tekenen, scannen en ermee werken. U kunt vakantiefoto's downloaden of uw eigen bibliotheek gebruiken en uiteindelijk een fantastische collage maken. In ieder geval moet u eerst een idee voor uw creatie genereren en proberen het resultaat te zien. Misschien moet je ter inspiratie eens kijken naar het werk van anderen over dit onderwerp.

Stap 2

Gebruik Adobe Photoshop voor bewerking - dit is de beste editor om dergelijke problemen op te lossen. Met basisvaardigheden in dit programma kunt u een installatie van elke complexiteit maken. De meest gebruikte bewerkingstools zijn patch, stempel, gum. De belangrijkste nuance is ook het bewerken van licht-kleurverhoudingen ("niveaus", "helderheid-contrast" en alles wat met kleurveranderingen te maken heeft).

Stap 3

Bepaal een geschatte samenstelling. De afbeelding moet afbeeldingen en tekst bevatten. Probeer verschillende opties. Het is wenselijk dat er een hoofdafbeelding is die de hoofdbetekenis weerspiegelt, bijvoorbeeld een elegante kerstboom, de kerstman met een sneeuwmeisje, een gezellig huis in een besneeuwd bos; en ook gefeliciteerd. Soms is de uitdrukking "Gelukkig Nieuwjaar!"

Stap 4

Speel met kleur, textuur, extra afbeeldingen. Het kunnen patronen, monogrammen, nieuwjaarselementen zijn - ballen, slingers, sneeuwvlokken, enz. Je kunt speciale penselen en prachtige lettertypen downloaden van sites en forums waar Photoshop-fans communiceren. In de regel vindt u daar instructies voor het installeren van deze elementen. Vergeet de volgorde van lagen niet. Indien nodig kunnen ze altijd worden verwisseld.

Stap 5

Na het opslaan moet u na een tijdje terugkeren naar dit werk. Kijk met een frisse blik. Bijna altijd wordt in dit stadium een kleine correctie aangebracht.

Aanbevolen: