Hoe Maak Je Een Foto Voor VKontakte

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Voor VKontakte
Hoe Maak Je Een Foto Voor VKontakte

Video: Hoe Maak Je Een Foto Voor VKontakte

Video: Hoe Maak Je Een Foto Voor VKontakte
Video: Как правильно сжать фото для VK | LifeHack 2024, Mei
Anonim

Vk.com is het meest bezochte Russische sociale netwerk. Vanwege de constante veranderingen in de interface, is de modus voor het uploaden van foto's op deze bron veranderd. Dit geldt voor zowel albums als profielfoto's.

Hoe maak je een foto voor VKontakte
Hoe maak je een foto voor VKontakte

Noodzakelijk

  • - browser;
  • - Foto;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Om de hoofdprofielfoto te uploaden, gebruikt u de knop "Foto bewerken" en selecteert u de juiste uit de weergegeven opties. Hier kun je de optie kiezen om een bestaande foto als avatar op je computer te installeren of een foto te maken met je webcam.

Stap 2

Nadat de foto is geüpload, bewerkt u de miniatuurkopie. Klik op de knop Opslaan. In de toekomst, na het wijzigen van je avatar, zal je vorige foto beschikbaar zijn in het album "Foto's van mijn pagina".

Stap 3

Om foto's naar albums op het sociale netwerk Vkontakte te uploaden, moet u ervoor zorgen dat u de juiste sectie in het menu aan de linkerkant heeft. Als het er niet is, vink dan het vakje "Mijn foto's" aan in de pagina-instellingen. Ga vervolgens naar dit gedeelte en selecteer het item om een album te maken.

Stap 4

Schrijf de naam, beschrijving; voeg eventueel een opmerking toe. Ga daarna naar het uploaden van foto's. Selecteer de gewenste met behulp van de knop "Bladeren"; markeer, indien nodig, de selectievakjes van de uploadmodus voor afbeeldingen en wacht tot het einde van hun upload naar de server. Bewerk ze indien nodig allemaal, tag de mensen, enzovoort. Sla vervolgens uw wijzigingen op.

Stap 5

Als je de afbeelding die je eerder hebt geüpload wilt instellen als de hoofdprofielfoto, open je deze en klik je in de rechterbenedenhoek op "Instellen als profielfoto". Selecteer daarna het gebied van de afbeelding dat u wilt bijsnijden en klik vervolgens op "Opslaan".

Stap 6

Stel de foto's die u hebt bewerkt met behulp van speciale Avabomba-sites en vergelijkbare bronnen niet als de hoofdprofielfoto in - dit ziet er allemaal lelijk uit en duidt op een gebrek aan smaak en onvermogen om de eenvoudigste vaardigheden van het werken in grafische editors te gebruiken.

Aanbevolen: