Cyrillisch Instellen

Inhoudsopgave:

Cyrillisch Instellen
Cyrillisch Instellen

Video: Cyrillisch Instellen

Video: Cyrillisch Instellen
Video: 2FA methode instellen 2024, Juni-
Anonim

Cyrillisch wordt gebruikt om tekst in verschillende programma's in te voeren door het besturingssysteem in Russische karakters vanaf het toetsenbord. Het instellen van deze invoermodus kost niet veel tijd.

Cyrillisch instellen
Cyrillisch instellen

instructies:

Stap 1

Open het bedieningspaneel met de knop "Start". Ga naar het configuratiemenu van talen en regionale normen, een klein instellingenvenster met verschillende tabbladen zou op het scherm moeten verschijnen, ga naar de tweede, die verantwoordelijk is voor de taalinstellingen. In dit menu kunt u verschillende toetsenbordindelingen toevoegen, opdrachten bewerken om ze te wisselen, enzovoort. Standaard ondersteunen Russische toetsenborden de invoer van tekens uit het Russische alfabet met de Cyrillische lay-out en Engels met het Latijnse alfabet. Hun omschakeling in de gebruikersmodus van het besturingssysteem wordt afzonderlijk geconfigureerd met behulp van een combinatie van twee systeemtoetsen.

Stap 2

Zoek de knop voor het instellen van aanvullende parameters door op de overeenkomstige knop in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken Controleer in het gebied van de beschikbare lay-outs op de computer op de aanwezigheid van Russisch, als er geen is, voeg deze dan toe met de knop aan de rechterkant. Als u meer instellingen nodig heeft, klikt u onderaan op de taalbalkopties en vinkt u de gewenste vakjes aan. Stel hier de zichtbaarheid van het paneeldisplay in het menu hieronder en de toetsen in om de invoermodus van Latijn naar Cyrillisch en vice versa te schakelen.

Stap 3

Als u het Cyrillische alfabet moet configureren op een computer waarvan de besturingssysteeminterface volledig in het Engels is, zorg er dan voor dat ondersteuning voor de Russische taal is geïnstalleerd tijdens de installatie van Windows, dit wordt meestal standaard gedaan. Als deze parameter echter niet aanwezig is in uw besturingssysteem, moet u mogelijk de schijf gebruiken waarop de distributiekit voor het besturingssysteem op uw computer is geïnstalleerd om ondersteuning voor het Cyrillische alfabet in te schakelen. Dit gebeurt zeer zelden. Het programma zal automatisch ondersteuning voor tekstdiensten toevoegen en daarna moet u uw computer opnieuw opstarten.

Aanbevolen: