Hoe Maak Je Een Driedimensionale Afbeelding?

Hoe Maak Je Een Driedimensionale Afbeelding?
Hoe Maak Je Een Driedimensionale Afbeelding?

Video: Hoe Maak Je Een Driedimensionale Afbeelding?

Video: Hoe knip je een 3D-afbeelding uit? 2022, September
Anonim

In Adobe Photoshop kunt u niet alleen prachtig foto's verwerken, maar ook een verscheidenheid aan visuele effecten creëren die al uw foto's in een ongewone ansichtkaart of clipart veranderen. Om een ​​bepaalde foto op te vrolijken en ongebruikelijk te maken, kunt u in Photoshop een driedimensionaal driedimensionaal effect in de afbeelding creëren. In dit artikel leren we u hoe u dit in enkele minuten kunt doen.

Hoe maak je een driedimensionale afbeelding?
Hoe maak je een driedimensionale afbeelding?

instructies:

Stap 1

Laad een foto in Photoshop voor verder werk en maak vervolgens een nieuwe laag. Selecteer in de gereedschapskist het selectiekader en teken in een nieuwe laag een vierkante selectie met dezelfde inspringing vanaf de randen.

Stap 2

Druk vervolgens op Ctrl + Shift + I om de selectie om te keren. Nu heb je een selectie in de vorm van een kader rond de randen van de laag. Vul het geselecteerde frame met wit. Je kunt ook elke andere kleur nemen die bij je fotografiestijl past.

Stap 3

Verplaats de laag met de foto in het lagenpalet zodat deze zich boven de laag met het gevulde kader bevindt.

Selecteer in het menu Selecteren de optie Opnieuw selecteren en maak een laagmasker op de fotolaag (Laagmasker maken> Selectie verbergen). U zult zien hoe de buitenste delen van de foto door het frame worden bedekt.

Stap 4

Activeer daarna het laagmasker, neem een ​​zachte witte borstel en schilder voorzichtig in de maskermodus die gebieden die boven het frame moeten worden ontwikkeld. Varieer de grootte van het penseel om fijnere details en contouren naar voren te brengen. Als u zich vergist, verandert u de penseelkleur in zwart en schildert u over het onnodige deel - het zal weer verdwijnen.

Stap 5

Voeg voor het grootste effect van driedimensionaliteit een schaduw toe voor het object dat in het frame uitsteekt. Maak een nieuwe laag en plaats deze tussen de twee bestaande lagen.

Stap 6

Stel de basiskleur in op donkergrijs en gebruik een zachte borstel om de contouren van de schaduw op dezelfde plaats te schilderen waar het volumefragment van de foto zich op de vorige laag bevindt. Open daarna Gaussiaans vervagen in filters en specificeer een vervagingsstraal van 5 pixels. Verplaats de schaduw iets naar beneden om het er realistischer uit te laten zien.

Populair per onderwerp