Hoe Maak Je Een Afbeelding Op Een USB-stick

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afbeelding Op Een USB-stick
Hoe Maak Je Een Afbeelding Op Een USB-stick

Video: Hoe Maak Je Een Afbeelding Op Een USB-stick

Video: Hoe Maak Je Een Afbeelding Op Een USB-stick
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, April
Anonim

Vaak staan we voor de taak: hoe sla je de afbeelding van je favoriete schijf op een USB-stick op? Bovendien zijn er nu flashdrives van grote afmetingen. Het blijkt dat deze operatie niet zo moeilijk is als het lijkt!

Meest populaire beeldsoftware
Meest populaire beeldsoftware

Het is nodig

Direct een computer die een USB-connector ondersteunt, een flashstation van een geschikte grootte en een schijf om vanaf te kopiëren. En ook software voor het kopiëren / maken van afbeeldingen

instructies:

Stap 1

In het cd / dvd-station van de computer moet u onze schijf plaatsen en ook het opslagapparaat (USB-flashstation) op de computer aansluiten. Gebruik de USB-connector op het paneel van uw systeemeenheid. Om de beste opnamesnelheid van het beeld te bieden, is het wenselijk om een USB-versie 2.0 in de systeemeenheid te hebben. Om een foto te maken, hebben we een van de onderstaande programma's nodig. De meest voorkomende op dit moment zijn het Ahead Nero-pakket, Alcohol en Daemon Tools.

Stap 2

De interface is standaard voor iedereen en het opnemen van het beeld gebeurt in één stap, er is niets ingewikkelds aan. Klik gewoon op afbeelding maken en geef aan waar het uiteindelijke bestand moet worden opgeslagen. Hier kun je dit doen:

- als u de afbeelding niet alleen op de USB-stick wilt hebben, maar ook op de harde schijf van de computer, moet u deze eerst op de harde schijf opslaan en vervolgens naar de USB-stick kopiëren (Ctrl + C - Ctrl + V of door met de rechtermuisknop te klikken Kopiëren - Plakken)

- als u alleen een afbeelding op een flashstation nodig heeft, moet u deze rechtstreeks naar een USB-flashstation kopiëren.

Aanbevolen: