Tracks Opnemen In De Navigator

Inhoudsopgave:

Tracks Opnemen In De Navigator
Tracks Opnemen In De Navigator

Video: Tracks Opnemen In De Navigator

Video: Tracks Opnemen In De Navigator
Video: Garmin Montana 600/650 - toestel instellingen - device settings 2024, Mei
Anonim

Tracks opnemen in de navigator houdt de functie in van het opslaan van het pad dat u hebt afgelegd van het ene punt op de route naar het andere. Dit wordt niet door elke navigator ondersteund.

Tracks opnemen in de navigator
Tracks opnemen in de navigator

Het is nodig

navigator met track-opnamefunctie

instructies:

Stap 1

Koop een navigatieapparaat met een track-opnamefunctie als je die nog niet had. Zet hem aan en markeer het begin en de bestemming van de route op de kaart. Selecteer de modus om je eigen track te maken en de opname te starten.

Stap 2

Sla de track aan het einde van de route op in een bestand. Houd er rekening mee dat deze functie ook beschikbaar is voor sommige navigatieprogramma's die u naar uw telefoon kunt downloaden, maar ze zijn uiterst zeldzaam en komen minder vaak voor in standaardnavigatieprogramma's.

Stap 3

Als u een track wilt opnemen in de navigator van uw telefoon, download dan een speciaal programma dat deze functie ondersteunt. Houd er rekening mee dat er veel navigatieprogramma's zijn, kies er een uit die voldoen aan de vereisten voor de installatiebestanden van de applicatie en de extensie van het scherm van uw telefoon.

Stap 4

Als uw navigator geen trackregistratiefunctie heeft en u geen nieuwe wilt aanschaffen, wijzigt u het firmwareprogramma. Dit kunt u het beste doen nadat de garantie van het apparaat is verlopen. Vertrouw het flitsen toe aan specialisten van speciale servicecentra, want u kunt uw apparaat eenvoudig beschadigen. U kunt het ook zelf doen als u over de juiste ervaring en vaardigheden beschikt.

Stap 5

Koop een speciale knipperkabel voor je apparaat, download het knipperprogramma. Het is het beste om degene met de meest positieve recensies te downloaden. U kunt firmwareprogramma's ook vinden op gespecialiseerde forums en torrents.

Stap 6

Daar vind je ook tips en informatie over het flashen van je navigatiesysteem. Als u dit nog niet eerder hebt gedaan, riskeer dan uw navigators niet en vertrouw het flitsen toe aan professionals. Daarna is trackopname beschikbaar voor de meeste apparaatmodellen.

Aanbevolen: